About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 3. april 2011

Søndagsmorgen

Frokosten er fortært, og undertegnede sitter med kaffikoppen godt planta i hånda. Det er søndag. Ute skinner sola på klarblå himmel, og fuglene virrer rundt ute i hagen. Er våren endelig kommet til Long Bay?

Snøen som kom i begynnelsen i uka la seg like tungt på sinnet, som den la seg på bakken, men litt om litt forsvant den, og med det lettet humøret også. Vi har likevel fått gjort litt denne uka. Vi har hatt pappa på besøk, for en dag, handlet cder og dvder på salg (Elsker salg, som den sunnmøringen jeg er!) og vært på kontroll med Ask. Vi trilla ned på helsestasjonen, noe som var stor lykke for lillemann, som sto klar ved vogna før mamma var påpakket. På to mnd har gutten vokst en halv cm! Ja du leste rett; en HALV cm.. Mammas lille guttefnutt! Ellers var gutten frisk og fin, selv om det var fryktelig ekkelt å bli undersøkt av legen, som trykket både her og der.

Vel hjemme kikka vi litt på de hvite omgivelsene fra vogna. Jeg har mange ganger tidligere prøvd å få han til å kjenne litt på snøen, men det virker som om det er den store skrekken, men med votter på hendene tok han motvillig i mot snøballen jeg gav han. Og den måtte slvfølgelig smakes litt på også…

snøball

Kaldt… og kanskje ikke så godt?

Ellers så har treningen vært heller laber denne uka. Jeg og ett par andre var på en prøvetime ved et treningsstudio. Var helt greit der. De hadde en flott matte avd, men ellers var mange av apparatene gamle, og vansklig å hanskes med. Det samme kunne man vel ha sagt om klientellet. Jeg har vel egentlig bestemt meg for å trene et annet sted, så etter påske var planen å ordne meg plass på treningsstudioet som jeg liker. I går brukte jeg kvelden til å sette opp et treningsopplegg, med 36 min utholdenhet/kondisjon og fjorten styrkeøvelser. Gleder meg til å prøve det ut, se hvor lang tid det tar og om en evt på endre på noe.

Har funnet den perfekte treningsmusikken også. For meg funker det dårlig med trance og typisk treningsmusikk som funker for andre. Jeg trenger pushy, sinte-musikk, med harde rytmer. Dette gir meg skikkelig motivasjon og fokus! På cd salget ble det plukket litt av hvert, deriblandt mye musikk som var ukjent Tom og mitt sitt øre. En av platene har allerede lagt sin elsk på meg, og faller meg som en super treningsplate! Veil of Maya – id. For å gi dere litt smak på hva dette er legger jeg med to låter som jeg liker ekstra godt!

Deilig musikk som kan minne om en blanding av Slipknot og Meshuggah. Lovely… Anbefales på det sterkeste.

Vel anywho… Nå skal undertegnede hoppe i dusjen og forberede en god fiskemiddag. Svigermor kommer på besøk, og da må man vel benytte seg å vise sine kokkekunster…

Ha en fortsatt fin helg people!

Og forresten… Det er bare 17 dager igjen!!!

adios

0 om dette...:

Populære innlegg