About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 4. januar 2011

Julen og overgangen til det nye året

Det har ikke vært tid til mye blogging, i desse travle dager som har vært. Dagene har trillet avgårde. Min kjære samboer kom hjem dager før selveste julaften, og dagene fremover var fullbooket av ærender.

n

Vi feiret ikke mindre enn tre dager. På lillejulaften dro vi til pappa og åpnet pakker der, sammen med søster, svoger, bror, farmor og farfar. Det var kjempekos å treffe de alle igjen, og der ble åpnet mange flotte gaver!

lillejulaften

Bror fikk gitar, pappa fikk pledd (som alle andre) og selv fikk vi Nintendo Wii, med “nissen”. Utpå kvelden hadde Ask fått nok, og vi pakket derfor sakene og dro hjemover.

Julaften kom med brask og bram, og først denne morgenen fikk vi tid til å pynte treet. Som alltid ble det kjempeflott, selv om jeg ønsker meg mange flere lys og kuler til neste år. Med fullpakket bil vendte vi nesen mot romsdalen. Vi spiste god julemiddag, av pinnekjøtt, pølser, poteter, kål og det som ellers hører til. Når maten var fordøyd, var spenningens time kommet, og en glad Emma og Tuva startet med opplesningen.

julaften

Det dukket opp mange godbiter. Barna fikk til min fornøyelse  mange klær! Vi fikk gulvtepper, Ask fikk en blå marakas, som virkelig fallt i smak, og Tuva fikk endelig den etterlengtede “onepiece`en” sin. Må nok innrømme at jeg helt sikkert kunne tatt mange flere bilder, men glemte det rett og slett oppi det hele. Ask var utslått omtrent til vanlig leggetid, og da fikk Tuva gleden av å åpne, ikke bare sine egne, men også Ask sine pakker! Det ble en sen kveld for store og små…

Dagen etter dekket vi på til felles frokost, før bilen ble pakket stappefull, og vi vendte nesen hjemover.

Vel hjemme pakket vi ut av bilen og gjorde oss klar til nok en kveld med familiekos og pakkeåpning. Til middag fikk vi kjempegod svinesteik med tilbehør, og etter alle var mette var det tid for å åpne de få pakkene som var der.

page

Ask fikk gåvogn, Tuva fikk perler og vi fikk snadder of en kjempeflott skål. Med Tom fikk jeg noe jeg har drømt om å eie, lenge. Nemlig en lockemaskin!!! Så nå blir det nok mer sying fremover, nå som jeg kan gjøre det skikkelig! Gleder meg til en unge til å få prøve meg!

Romjulen varte og den gikk, og vi holdt oss stort sett hjemme de andre dagene. Deilig å kunne ta livet med ro etter så mange dager med mas og kjas. Vi hadde oss en kveld alene uten ungene, og selv om det var vemodig å gi fra seg lillemann (som overnattet alene for andre gang)  var det godt å unne seg litt tid i et barnefritt hjem.

Dagen etter var det duket for nyttårsfeiring. Vi kokte, for første og siste gang dette året, pinnekjøtt, og endelig kunne julelukta spre seg litt i dette huset også. Ungene la seg til bortimot vanlig tid, men ikke før vi hadde tent noen raketter så de fikk se.

page

Når klokka ble tolv vakte jeg Tuva, og sammen satt vi på loftet og fulgte med på alle de flotte fargene som malte himmelen. I det minuttet begynte vi på et nytt år…

Da gjenstår det bare å ønske dere alle et riktig godt nytt år! Nyt tiden, livet og hvert sekund, det kommer ikke tilbake…

page

3 om dette...:

Tante Åshild sa...

Satser på at dere får et fantastisk nytt år snuppa :0)
Hadde vært kjekt å fått sett litt mere av de bildene...

Anonym sa...

Kjempekoselig :))

Mammsen sa...

Lenge siden vi har vært så mange på julaften :))

Populære innlegg