About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 5. januar 2011

Nyttårsløfter

Som de fleste andre har jeg satt meg opp noen nyttårsløfter, som jeg i år SKAL fullføre. Jeg er allerede godt i gang…

Målene mine for dette året er å være mer aktiv, trene, og bli i form slik jeg en gang var. Startskuddet gikk på søndag, og jeg trente for første gang på år og dag. Tidligere trente jeg sammen med Carmen Electra og Michael Carson, et treningsopplegg som absolutt kan anbefales. Vil tørre å påstå at man ser resultater etter bare 14 dager. Dessverre så føler jeg at det er vanskelig å sette av en hel time, som den økten varer. Spesiellt nå som jeg har hus og barn å tenke på. Derfor søkte jeg litt på nett, og fant til slutt frem til Jillian Michaels “30 day shred”. Den har fått mange bra tilbakemeldinger, og satser på at denne kan være en bra måte å komme seg i gang med. Poenget med denne økten er at man skal trene 10 dager à 3 lvl. Dvs man trener første lvl i ti dager, så lvl 2 i ti dager ect… Hver lvl varer i ca. 25 minutter.

30day

Jeg har nå trent i tre dager, og skal senere i dag ta min fjerde økt. Gangsperren er der, men må nok innrømme at jeg trodde den slappe kroppen min skulle få det litt tyngre enn det har vist seg. Anywho… Gleder meg til å se resultater!

Savner dessverre noe magetrening i Jillian sitt opplegg, så kommer nok til å ta noen økter med Carmen og Michael etter de 30 dagene er overstått.

Mat og kosthold er også et av mine nyttårsløfter. Det skal bli mindre pose/boksmat, og ikke minst søtsaker!!! Jeg skal prøve meg på flere hjemmelagde retter. Her forleden lagde jeg sprøstekt torsk, for første gang. NAM! Dette huset skal føre fisk til middag MINST to ganger i uka, det er jo så sunt og godt! I dag blir det kyllinggryte med kikerter og tomater. Jeg skal prøve å spise så sunt som jeg kan, og selvfølgelig huske 5 OM DAGEN! Dette blir en hard oppgave, for denne jenta er en matmoms..

Jeg har også begynt med “Slimming tea”.

cz1TB9s88Wr9UcM

Denne urteteen skal være rensende og fjærne avfallsstoffer fra kroppen… Tror jeg da… Las også et sted at den skal øke forbrenningen. Satser på at den funker…

Utenom trening og kosthold er målet mitt også å kunne spare litt penger. Dette målet har jeg hvert år, og må nok innrømme at… Det selvfølgelig skjærer seg hvert år. Sånn er det dessverre med kjøpegalskap.. MEN! For å kunne ordne de tingene jeg virkelig vil ordne, så trenger jeg penger, og føler at det burde være nok motivasjon til å legge unna litt. Krysser fingre på at jeg klarer meg.

Det var litt om hva jeg har startet året med. Hvilke nyttårsløfter har du?

1 om dette...:

Monica sa...

Så fresh start på året! Flink e du:) Har prøvd 30 days shred, etter eg hadde fått Noah. Men det varte ikkje lenge før eg datt av. ips til video m GOD og variert magetrening e Mel B sin Totally Fit. Der e masse bra! Nyttårsløfta her e å fortsette med det gode kostholdet som vi begynte med i haust, holde vekta eg har komt i, vere en god mamma, fullføre studiet/eksamen og bachelor, og bli en bedre kjæreste:) Lykke til med trening og endring av kosthold, viss enn vil får enn det til:)

Populære innlegg