About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 29. oktober 2010

Uken som gikk

Det har vært en hektisk uke, ikke en dag har gått uten vi har hatt noe å gjøre.

PA267728

På mandag våknet vi til en utrolig soloppgang, og etter Tuva var kjørt til skolen dro vi en tur på Moa. Der møtte vi Monica for en kaffi, og en bolle til lillemann... Ask koste seg, snakka og lo mye. En skikkelig go`gutt! Vi fikk også vært sammen med farmor, og Ask fikk hilse på grandtante og grandonkel, som forøvrig var kjempekoslige!

Vi tok første trilletur, på lang tid, på tirsdag. Jeg pakket inn Ask med lue, skjerf og votter. Jammen ble han ikke skjønn i det nye settet sitt.

PA267747

Vi tok turen innom gavebutikken i stan, og kjøpte en ball til lillemann. Det var stas, og han ble fort nyskjerrig på den fargerike kula.

PA277783

På onsdag var det tid for 8 mnd kontroll. Gutten var blitt 70 cam og 9,5 kg. En perfekt gutt, som imponerte helsesøster med motorikken sin! Du kan tro mamma ble stolt! Etter sjekken tok vi oss en tur på Moa igjen. Mest fordi mor i huset kjeda seg. Jeg fikk endelig kjøpt inn maling til bilder jeg holder på med. Nå skal det bli… I det vi var på vei til å dra traff vi tilfeldigvis farmor, som var på sosial visitt på jobben. Sammen med henne tok vi turen på kafe og ble spandert på middag. Snill svigermor, må dere skjønne! Etter litt shopping vendte vi hjemover, og henta storesøster på skolen. Resten av dagen gikk bort i fjas (som vanlig).

Torsdag var dagen vi hadde venta en stund på. Det var tid for teammøte på Skodje. Det var kjempetrivelig å endelig møte teamlederen vår, og vi koste oss med en kjempegod kyllingsalat, selvfølgelig laget med TW!

Vel hjemme var det å vente i spenning, for jeg hadde nemlig fått vite en stor hemmlighet! Linn, min svigerinne var klar for fødsel, og da var det bare å vente på at den lille sjarmøren var kommet til verden. Seeent på ettermiddagen ringte telefonen, Linn og Pål hadde endelig fått møte gutten sin!!! Stor gutt på over 4 kg og 52 cm lang, en kjempenydelig, velskapt liten guttefnutt! Tante GLEDER seg til å treffe den lille nykommeren.

67566_10150294378505584_644320583_15528863_1307196_n

SÅ UTROLIG VAKKER, og kjempelik Linn! Hehe…

Gratulerer nok en gang med den nyyydelige prinsen!!!

I dag tok vi turen til Fiksdalen. Lillesøsteren min har bursdag på mandag, og skal feire i morga. Da blir det kake!

Bilderas fra dagen…

PA297790

Ask sier tittei!

PA297797

Ask sammen med tantene…

Så måtte jo Tuva også få bli med, her sammen med en av Emma sine venninner.

PA297798

 

Ellers har dagene blitt brukt på mye lek og moro, for Ask og min sin del i allefall… To tenner har trengt seg gjennom gommene, og flere skal det bli. Pinen til tross så har han vært i kjempehumør, og Tuva viser seg stadig flinkere og flinkere. Koser meg sammen med mine to små stoltheter! Savnet etter mannen henger stadig etter, men om ikke lenge er han her hos oss igjen.

Love you baby!

Det var vel det… Skribler vel innom en dag i nær fremtid. Inntil da; Adios, Ciao, Adjø og Auf Wiedersehen…

Caroline

2 om dette...:

Monica sa...

En ting e heilt sikkert, du har to nydelige unga:) Og Ask har fått to tenner ja? Tenke d e spennande for han å ha litt meir å bite med:) Han e omtrent jamnstor med Noah no, faktisk, han e 9,1kg og 72cm. Og den soloppgangen som var mandag va heilt nydelig!

Liv sa...

Åde er så søte,disse små barna

Populære innlegg