About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 24. oktober 2010

Husfruen

Mannen er dratt for denne gang, og jeg har atter blitt satt på en prøve. Jeg skal alene ta meg av hus, to katter og våre to vakre barn!

Det har gått ganske så greit siden han dro. Vi har hatt nok å henge fingrene i for å si det sånn. Ungene har vært kjempegode og snille, ikke noe er bedre enn det!!!

Vi har vært fryktelige sosiale, og jeg tror ikke jeg har vært ensom en eneste dag. “Kort fortalt”…

PA217699

På torsdag sto vi opp tidlig, for å kjøre min kjære på flyplassen, etter kort farvell vendte vi snuten hjemover, hvor Tuva skulle på skole og Ask og jeg hjem. Vi lekte og koste oss inne i varmen, mens vi tittet ut på snøen som dalte. Tror Ask syns det var kjempespennende, for han sto lenge i karmen og så på. Etter Tuva var ferdig på skolen tok vi turen inn til Åshild og Sandra. Jeg skulle legge opp gardiner for min kjære tante, så hele ettermiddagen ble tilbragt der. På kvelden var jeg så heldig at Fride stakk turen innom for litt prat. Koslig å se henne igjen, det har vært en stund siden sist, og jeg håper det ikke blir like lenge til neste gang!

Jeg tulla vekk fredagen, Ask og jeg lekte og bare kosa oss! På ettermiddagen fikk vi besøk av Natalie og Marie. Ungene koste seg, så på film og spiste kveldsmat sammen, før Natalie dro hjem.

PA237710

Lørdagen var den store sosiale dagen! Vi dro ut på tur, og målet var Skodje. Der besøkte vi Monica, Casper og Melissa. Det var som vanlig mas og kaffekos… Tuva og Melissa tegna litt mens Ask utforsket leketeltet. Mens vi var på Skodje, slo vi like godt to fluer i en smekk og besøkte Silje, Isabelle og Amanda. Det var en god stund siden Amanda og Tuva hadde treft hverandre, så jeg vet ikke helt om de husker hverandre… De hadde det i allefall kjempegøy, med sin felles prompehumor. Ask skulle jo selvfølgelig snoke litt her også, og jammen skulle han ikke vise muskler oppå det hele! Han satt å løftet på Isabelle sin vippestol, og storkoste seg i glansen. Fikk jo holdt litt i hånda hennes også…

PA237720

Vi kom oss hjem før det ble mørkt, og til kvelds ble det pizza! Vi rigga oss til nede i kjelleren, alle tre, og så på barneTV, mens maten ble fortært. Etterpå spiste vi selvfølgelig lørdagsgodt! Etter ungene var godt i seng, fikk jeg besøk av Marie. Vi snakket om løst og fast, og det var kjempekos, å ta igjen litt jenteprat!

PA247723

I dag var vi invitert på middag hos Marie og Ronny. Herren i huset disket opp med hærlig kylling m/ tilbehør ala Ronny! Var kjempegodt! MmmmmMMMmmm…

Jo… Det var vel det?! Nå får man bare håpe at de kommende dagene går like bra…

***drømmer fine drømmer***

1 om dette...:

Liv sa...

skjønne unger :))

Populære innlegg