About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 9. oktober 2010

Nivea Visage

Jeg har begynt å bli gammel. Ja, du hører det fra meg. En innrømmelse. Man må vel se slaget tapt å skjønne at man er nærmere 30 enn 20. I den anledning har jeg gått til innkjøp av rynkekrem. Ja, du hørte riktig. Jeg har dessverre en stor fobi mot å bli eldre, så rynker er litt nedtur for meg. Gikk til innkjøp av en ganske rimelig ansiktskrem Nivea Visage Q10 Plus, wrinkle control. Jeg snakker om nattkremen...


Om kvelden på vei til senga smører jeg den i ansiktet OG på hendene. Jeg hørte en gang, at folk har for vane å glemme å smøre hals og hender, da desse også er utsatt for mye forurensing, og også vil eldes raskere enn resten av de beskyttede delene av kroppen. Nå skal ikke jeg skryte på meg rynkete hender, for det har jeg ikke, men man smører seg jo for å forhindre, først og fremst.
Av dette lærte jeg en ting! Dette er den mest effektive håndkremen jeg har vært borti, og selv etter en dag med mye vann på hendene, er de myke og fuktige. Jeg har alltid vært plaget av tørre hender, så håndkremer har jeg prøvd flust av. Ingen har hatt samme effekt som denne rynkekremen.
Den er absolutt til å anbefale! Når hendene blir så myke og gode, så må jo kremen funke like godt på ansiktet, eller hva!? Love it! Kommer nok til å fortsette å kjøpe denne kremen fremover til jeg blir gammel og grå!

Har du prøvd denne, hva er din mening, i så tilfelle?

0 om dette...:

Populære innlegg