About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 7. oktober 2009

Å vente...

Det blir sagt at en tredjedel av livet går med på å sove. Jeg lurer på hvor stor del av livet man bruker på å vente... Selvsagt å vente er jo oftest et valg man tar, men noen ganger så må man jo bare.

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves
, ble jeg fortalt da jeg var liten. Og det er jo også sant. Det er mye som virkelig er verdt å vente på.

Jeg venter kun på gode ting for tiden. Jeg venter på at lillebror skal komme til verden, at mannen min skal komme hjem, å tilbringe juletider sammen med mine kjæreste... Og i dag venter jeg på at Tuva skal komme hjem. Mamma kjører henne hjem, de har vært hos oldis på Averøya. Tror nok hun har kost seg, for hun var ikke interessert i å snakke med meg i går, hehe.. Sammen med dem, kommer vel tantene og oldis selv. Jeg har laga eplekake, så de får jommen det komme, så det blir spist!

Nå har jeg rydda, og fyrt i ovnen. Det lukter en deilig blanding av ild og eplekake.. Mmmm... Luktene får meg til å tenke på julaften... Å hvor jeg gleder meg til de varme omgivelsene i den koslige stua våres, og lukten av røkelse, stearin og julemiddag!

Jeg har virkelig mye godt i vente.
Oftest er det fint med ventetid...

Peace out!

0 om dette...:

Populære innlegg