About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 5. oktober 2009

Den store dagen!

I dag har vi fått svar på det vi lenge har ventet på...
Var på ultralyd i dag å så det lille nurket som lever inni meg. Det ble svigermor og svigersøster som ble med meg, og den ene var mer spent enn den andre. Jordmor målte og alt så veldig bra ut. Å finne ut om det var gutt eller jente var derimot ikke så enkelt med det første, men vi fikk til slutt konklusjonen da vi så det ganske sikre tegnet. En liten tut, hehe, så sjansene er ganske store for at vi venter en nydelig liten gutt! Frisk og aktiv.
Pappa Tom ble informert gjennom telefon, og jeg tror nok det var en stolt mann som gikk for å jobbe.
Jeg gleder meg stort til å begynne å kjøpe litt til lillegutten vår, har jo en del fra før, mye er jo jenteklær, men har en del unisex også.. Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet, og vente på at gutten vil ut. Forhåpentligvis ikke så tidlig som storesøster ville ut...

Navnevalget er en smule vansklig, siden både Tom og jeg har våre ideer til navn, men ingen av oss noen vi virkelig kjenner sterkere på enn andre.
Her er i allefall min navneliste (og ja, jeg er klar over at der er noen rare navn, men vi liker unike navn!)

- Arntor
- Ask
- Eir
- Fenris
- Hugin
- Loke (eller Loki)
- Mode
- Ravn
- Tengel
- Thord
- Tristan
- Tyr
- Ægir

Hører gjerne på meninger...

Peace out!

3 om dette...:

Monica sa...

En god del norrøne navn, elska norrønt! (og norrøn mytologi). Mange spesielle navn ja, men så e d jo fint å ha noke som ikkje alle andre har, som f.eks. Kristian og Andreas!:S for kjedelig. Blir spennande å sjå ka navn lilleguten får:) Spennande å følge med på bloggen din:)

Monica sa...

Forresten.. syns Vale, Vidar og Vilje e fine gutenavn også, når vi først var innom norrøn-temaet:)
Vale=Lokes sønn
Vidar=Sønnen til Odin
Vilje=Broren til odin

Caroline sa...

Det er kun norrønske navn, foruten Tristan da.. VidaRR har vi snakka så vidt om, men to r` eller ei, syns det blir for vanlig. Vilje har vel egentlig bare blitt mer og mer ett jentenavn, så det blir ikke helt aktuellt, men takk for forslagene!

Populære innlegg