About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 11. oktober 2009

Denne helga...

Det har vært ei deilig helg, med etterlengtet fint vær. I går var vi på Skodje, på besøk hos Helene, hvor jeg fikk med meg noen saker til lillegutt. Hengekøye, ammepute, bæresele og noen klær. Deilig å kunne være sosial i blant. Var såpass heldig at tantene også dukket opp, så det ble et lite Bae treff. Etter noen timer slaberas, dro vi å besøkte min kjære svigermor, og det var som alltid like hyggelig. Tove og jeg snakket og drakk kaffi, mens Tuva storkoste seg med Sofus. Den jenta er et dyremenneske uten like, med stor kjærlighet både for store og små dyr. Vi hadde en kjempekoslig dag!!!
I dag tidlig våkna jeg, etter enda en søvnløs natt, til enda en dag med strålende vær. Tuva og jeg bestemte oss allerede i går at vi skulle ta turen til Trollskogen. Jeg har aldri vært der, så Tuva måtte lede an å vise veien. Etter et stykke var vi kommet frem, og jeg ble overraska over hvor bra laga til det var der oppe. Med mye primitive leksaker. Tuva var ikke akkurat kledd for lek i kjølig gjørme, så vi ble ikke så fryktelig lenge. Plukket med oss noen steiner og kongler som vi kan male en dag vi finner det for godt. Tuva plukket også blomster på veien, og fikk byttet ene blomsterkvasten mot en merkelig fersk gullerot, fra naboens hage.
Når vi var vel hjemme lekte Tuva ute i hagen, mens mor stod for middagslaging. Tuva valgte maten, og det ble fiskekaker med poeter og gulerøtter.
Med varme i huset og tunge, mette mager satt vi oss i kjelleren å så på Disney Channel til Tuva skulle legge seg. En deilig dag!

Her er noen bilder fra dagen...

Se så stor jenta mi har blitt!


Ellers har lillegutt i magen det kjempefint. Han sparker og plager mamma til alle døgnets tider. Med mamma selv er det så, som så.. Hodet, bekkenet/ryggen verker, men trøster seg med at det er verdt det til slutt, og prøver så godt hun kan å fungere normalt. Kan likevel ikke lyge av seg den store gleden til mannen kommer hjem, både for hjelp, støtte og ikke minst familiekos!

Happily Ever After...

0 om dette...:

Populære innlegg