About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 26. oktober 2008

Uken som var






Joda, mye har skjedd de siste ukene. Tom var hjemme i forige uke, noe som var enormt koselig. Tuva tok hull i ørene, Linn var på besøk søndagen, og siden har jeg jobbet mye... Men Tuva og jeg har likevel fått tid til å lage noen julegaver. Vi har det kjempegøy! På torsdag var mormor, tantene og gamletante med å såg på at Tuva sang sammen med koret sitt, hun var da mer opptatt av å danse enn å synge, så det spørs om det blir dans til neste år!
I dag kommer mormor og tantene og skal lage gaver sammen med oss, det blir nok kjempekoselig! Tenkte vi skulle lage noen vafler også, på det nye vaffeljernet vårt! Hehe... Gleder oss! Men først skal vi en tur opp ti Tina, så Tuva får treffe hun som skal passe henne når LH er borte. Det er drittvær ute i dag... Koselig å sitte inne å slappe av, med ved i ovnen!

1 om dette...:

Monica sa...

Flinke dokke e å lage julegaver da:) Koseli å få gaver som e handlaga, betyr så masse! Og så e d som regel lagt ned en del arbeid i d.

Populære innlegg