About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 12. oktober 2008

En ny epoke!

Vi går inn i en ny epoke nå. Alle skjeletter skal ryddes ut av skapet, både mitt og andres. Nå skal seieren vokse ut av støvet, og jeg skal være seiersherre. Dette må bare la seg gjøre, for min egen del og andres. Nå har jeg tatt det endelige valget, og det bare MÅ fungere! Dette blir en ny start på livet, og det skal bli et godt liv! Caroline er positiv over det negative som skjer rundt seg!


Tuva kommer hjem i dag. Gleder meg til å ha henne hjemme igjen. Har savnet henne kjempemasse i helgen. Må finne på noe gøy i dag, da, kanskje det blir mer trolldeig making?! Har noen ideer til hva vi skal lage, hehe... Det blir sikkert gøy! Mamma og søstrene blir også med, det er koselig med litt folk her.
Til da har jeg en del ting å gjøre, mye må ordnes før elsklingen kommer hjem på onsdag, også... Gleder meg STORT til den dagen, skal bli så deilig å ha Tom her hos meg. Elsker deg kjæresten min!!!

0 om dette...:

Populære innlegg