About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 11. oktober 2008

Det merkelige selvbildet.

Ja, hvor skal man begynne? Caroline er sliten i dag, det har vært en hektisk dag på jobb i dag, men nå er det endelig helg! Har irritert meg over sååå mye i dag! Kan ikke folk lese eller er de bare dumme? Jeg føler meg overlegent smart noen ganger, men kan ikke for det når ting gjentar seg, og gjentar seg. Har ikke ord for hvor mye jeg irriterer meg over visse ting altså. Men på jobb må man ha på seg jobben, og se gjennom de irriterende tingene. Skrekk og gru! Men men, nå er det jo bare sånn at der finnes mange dumme folk der ute, og det er vel ikke så mye å gjøre med den saken.

Ellers...

Jeg har bestemt meg for å få tittler til bilder, så kan jeg ta bilder for den tittelen, og finne det bildet som fortjener navnet senere. Er åpen for forslag.. Anyone?! Tror dette kan bli et kult prosjekt. Skal også rotte meg sammen med min elskede å lage passende tittler for hver måned, for så å ta de i de respektive månedene. Faen, dette blir så bra. Satse på at Caroline duger, og kanskje har et liiite øye for foto i allefall.. Hehe... Er skikkelig gira på å få til dette altså!
Så gleder jeg meg til vi skal ha juleverksted, sammen med mamma. Lage gaver og pynt, og sånt, det blir så gøy det!
Caroline er skikkelig glad!
Merkelig nok har jeg merket at jeg er en veldig negativ person, uten egentlig å være det. Men folk rundt meg fatter meg sikkert sånn, det tror jeg garantert! Jeg er en merkelig sammensatt person, man kan absolutt spørre seg om jeg har personlighetsspalting. :p

0 om dette...:

Populære innlegg