About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 26. februar 2010

Evig lykkelig!!!

Hvem skulle trodd for noen år tilbake at jeg, jeg -Caroline, skulle ende opp med å bli så lykkelig og personlig velstående?! En lykkelig sorg ulmer inne i meg når jeg tenker på det jeg har. Så utrolig vakre skapninger som gjør dagen min fullkommen, med gråt og latter om hverandre.
Så glad for at de er her, så redd for å miste de. Mine verdifulle skatter!
Og på toppen av det hele, ha en mann som gir alt av seg selv. En god pappa, en kjærlig mann, et fantastisk menneske, på alle mulige måter.
Jeg har endelig fått gjengjeld for min vrange fortid, og det føles fortjent! Endelig er det min tur til å få et fullkommet og verdig liv!

Tuva & Ask
Prinsessen og Prinsen min
Elsker mine over alt på jord! De gjør dagene lysere, de gir glede, og gjør rett og slett livet verdt å leve. Takk for alt dere gir meg!

0 om dette...:

Populære innlegg