About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 2. august 2009

Atter alene

Jeg las en gang et stykke i avisa, som ble kallt "To kaffekopper". Det handlet om det to kaffekopper på et bord vitner om. To personer som sikkert har hatt seg en kaffeprat... Akkurat sånn føler jeg det her hjemme også. Være det seg er glass, kopper eller rot, selv ting som er på plass. Minner om at min kjære har vært her. Minner fra ubetydelige og betydelige hendelser. Jeg elsker dem, og gleder meg til neste gang det ser ut som to, eller flere personer har kost seg.

Sommeren kan virke som har forlatt oss for denne gang. Jada, jada, sola kommer sikkert innom en visitt, men tror nok ikke varmen henger så godt. Tuva fyller fem år om en uke. Tiden har gått ufattelig fort. Bare tanken på hvor liten hun var da Tom kom inn i livet hennes... Håper i allefall på pent vær til barneselskapet, om 14 dager.

Blir en hektisk tid for meg fremover, og jeg er spent på hvilke kort jeg får utdelt.

SOMMERFERIEN
Jo, vi dro en tur til Sverige vi, og Sommerland i Skara. Det ble en ganske tubulent tur, men vi kom oss over det, og alt i alt, kan vi vel ikke klage. Sommeren har bare vart så alt for kort! HAdde tenkt oss en tur til Liseberg, men da vi kom dit, slo vannet nedover. Det gjorde det forøvrig i hele Sverige den dagen. Skal slenge inn noen bilder en annen dag.

I morgen drar Tuva, Camilla og jeg til Stad for å besøke besteforeldrene mine. Har ikke vært der på over to år, så det skal bli spennende. Blir dessverre bare for noen dager, da jeg må hjem å ordne diverse ting før Tuva sin bursdag.

Jojo, hodet er ganske tomt for tiden, til tross for at jeg har mye å tenke på, men med tanke på at jeg for noen minutter siden sto å holdt rundt min kjære, så lever jeg vel på "Tom-fix`en" min ennå.

Vel kikker innom med bilder fra lovte innlegg samt ellers av ferien, så snart jeg rekker.

Peace out!

0 om dette...:

Populære innlegg