About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 21. august 2009

Any news?

Ja, da begynner det å bli allemannsvitende, at Tom og jeg skal bli foreldre! Den foreløpige terminen er satt til 6.mars, og vi gleder oss selvfølgelig STORT alle sammen.
Det har til nå vært en tyngre prosess en da jeg gikk gravid med Tuva, men kvalmen har gitt seg, så nå er det bare pinen etter en lang dag på jobb som er verst. Har satt meg et mål, at jeg skal prøve å jobbe hundre prosent så lenge jeg bare makter. Føler det kan være en grei måte å sosialisere seg på, for kjenner jeg meg selv rett så blir jeg en inne-sitter om jeg skulle bli sykemeldt. Ellers så har jo Tom dratt på havet, og det kan jo også være tungt til tider, da man er ekstra behovs-nødig på kos, men ser lyst på det og får tiden til å gå ved å.. jah.. jobbe, mens jeg venter. Vi bedriver jo tiden på msn og planlegger vår fantastiske fremtid, og hva barnet skal hete, så jeg får jo snakket med mannen selv om han er borte.
Energinivået er vel ikke helt som før, så huset ser ikke akkurat plettfritt ut, men jeg tar i et tak nå og da, så det ikke skal se fullstendig bomba ut, men som folk sier... Det er du som setter de høyeste kravene til deg selv, så jeg får vel si meg fornøyd til tross.

Så var det irritasjonsmoment nr en... Som egentlig har holdt seg i hele sommer. Hva er det med at det skal begynne å regne HVER gang jeg henger klærne ut på snora? Du skal banne på at været hadde holdt seg fint om jeg ikke hadde gjort det! Så folkens.. Jeg skal slutte å henge ut klærne for tørk, slik at dere får fineværet dere har bestillt!

Nå er det tid for kaffi og legge sammen klær.

Peace out!

0 om dette...:

Populære innlegg