About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 29. desember 2010

En ti år gammel novelle…

Jeg sitter å kikker igjennom gamle papirer, og her finner jeg en novelle, som i mai er 10 år gammel. Skrevet av undertegnede. Artig å lese sånt, spesiellt siden man fikk en god karakter.. Tenkte å dele den med dere, slik den står. (Skulle jeg skrevet den om, hadde jeg nok utdypet litt her og der, men men… )

Ingen vanlig skoledag

Han løp til skolen, for sen igjen. Ikke at det gjorde noe. Han slapp i allefall de slemme guttene fra 8.ende. Alle syntes de var kule, men Ariel visste bedre.  

Det var stille i skolegangene. Alle hadde gått til klasserommene sine. Han kunne høre gjenklangen av skrittene sine. Det var så stille. “Hadde det bare alltid kunne være sånn”, tenkte Ariel. Han stod foran døren inn til klasse 9e. Han hadde ikke noe lyst å få kjeft av frøken, atter en gang. Det ble ikke så mye kjeft som han trodde. Tiden gikk fort, og snart var det matfriminutt. Han lusket seg ut i gangen, som var stappfull av mennesker i alle former og farger. Han så dem ikke. De slemme guttene. Han følte seg trygg og gikk mot utgangen, i det han ble dratt inn på toalettet av noen. “Neimen, hva har vi her da?”, sa den rødhårete gutten. “Det er visst pysa som har oppsøkt oss”, sa den mørke. Ariel så helt forvirret ut, der de sto å “diskuterte” hvem han var. Han likte ikke toalettet. Han hatet det! Det var der alle nerdene på tur ble dyppet nedi doskåla for så å bli flauset ut i kantina. Det hadde hendt Ariel èn gang før, men da hadde rektor ferska dem, og de hadde sluppet han løs.

Tankene til Ariel ble avbrutt i det den mørkhårede begynte å ransake lommene hans etter penger. “Hvor har du gryna”? Den vonde røykdunsten slo mot ansiktet til Ariel. “Jeg har ingen penger med meg”, sa Ariel. Den rødhårete fnøs, som om Ariel hadde løyet til han. “Hva gjør du inne på guttedassen egentlig”, spurte den rødhårete, sarkastisk. “Dere…” Ariel ble avbrutt. “Dere? Vi har da ikke gjort noe… ennå!”, sa den mørke. “Kanskje vi skulle ta igjen for sist gang? Vi fikk mange dagers gjensitting på grunn av deg!” Den rødhårete tente seg en sigarett. Det var stille på toalettet, man kunne høre tobakken som brant da han tok en trekk. “Vi tar`n  i dasseb” sa den rødhårete etter en stille pause. De løftet opp Ariel. “Ariel… er ikke det et jentenavn? Het ikke den havfrua det? Heh, da kan du vel svømme også, da” lo den mørke, og puttet ham i toalettet. Ariel var ikke redd. Han var i sine egne tanker. Var lei hele mobbingen, maset… Han visste hva han skulle gjøre.

I dag var han ikke for sen. Han følte seg bra. Gikk rolig mot inngangen, og visste de slemme guttene ville vente på ham, Og som Ariel tenkte, så gjorde de. De dro ham med seg inn på toalettet atter en gang. I det de skulle til å ransake ham for penger, dro han opp en pistol. Siktet på dem. De var redd. Det var deilig å se de slemme guttene redde! “Jeg er så lei av den jævla mobbingen!”, sa Ariel med hat i blikket. “Er det ikke meg, så er det en annen nerd. Dere kunne ha plaget noen på deres egen alder, og sett om dere var like tøffe da! Men nå er det for sent! Dere skal aldri mobbe noen igjen!” ropte han hatsk!

Skuddet kan høres fra utsiden av skolen. Det er stille som i graven. Ut av skolen kommer det gående to gutter. En rødhåret og en mørkhåret.

Håper det var en lesbar historie.

lørdag 18. desember 2010

Stelton drikkeflaske

Jeg sitter her og drikker av verdens beste drikkeflaske! Jeg har sååå mye godt å si om denne drikkeflaska. Og du tenker kanskje... Ei drikkeflaske? Hva pokker... en kan jo bruke en hvilken som helst flaske. Og ja, det kan du... Men denne er bare så utrolig god!
For å nevne noe...

1. Flasken er designet sånn at man ikke får den skvulpingen som ofte forekommer andre flasker.
2. Den har et avtagbart tøystykke rundt, slik det blir mer komfortabelt å holde flaska.
3. Den har tre deler... En kopp, en drikke-del, og en topp.
   *Når man skal fylle på flaska skrur man bare opp hele greia, og heller i som det skulle være... et glass.
   *Så skrur en på drikkedelen, og drikker som fra en vanlig flaske, men man slipper all lufta, som danner seg
      i vanlige flasker, som brusflasker f.eks.

Den er bare så utrolig digg!!!

Jeg har en i rødt... ;) Ganske nice å se på også...

onsdag 15. desember 2010

Julebakst

Litt sent ute kanskje, men denne uken har jeg tatt fatt på julebaksten. I går lagde vi karameller, fudge og kontekt, og må nok si at jeg var heller lite fornøyd med resultatet av karamellene og fudgen, sistnevnte gikk rett i do, bokstavelig talt! Satser på nytt forsøk i dag, og at jeg har bedre hell med meg da.. I dag blir det enda mer konfekt, denne gangen UTEN alkohol. Berlinerkranser og julemanndeig står i kjølen og godgjør seg. Sandnøttene tar jeg så snart jeg får handla. Tenker jeg også skal slå til å lage issjokolade og mintkuler. Så må man lage mintpletter i helga, mmm… Føler meg veldig i siget for tiden. Seks dager til mannen kommer hjem… Håper han blir fornøyd med utvalget av julegodis! Så å si alle julegavene er i havn, og nå kan vi nyte deilige dager frem til fri og max julekos. Syns da snøen kunne tittet frem og blitt en stund. Julestemninga forsvant litt sammen med snøen. Jeg er likevel positiv for tiden og koser meg sammen med barna.

Skal prøve å få lagt inn bilde av resultatet senere.

GOD JUL!

lørdag 11. desember 2010

tiden som gikk…

Jo, hva skal man si.. Å være “alenemor” til to gir en hektisk hverdag. Man rekker ikke lukke øynene på kvelden, før man må stå opp og atter en gang føre samme hendelsesrekken. Dette fører jo også til at det har blitt heller labert her på bloggen, men fortvil ikke.. Referat kommer!

Jeg har væert “dårlig” datter og svigerdatter, og glemt å meddele at mine flotte mødre har fylt år! Runde år til begge to, og jeg vil…

GRATULERE SÅ MYE MED DAGEN TIL VERDENS SNILLESTE MAMMA Rødt hjerte OG SVIGERMOR.

I begynnelsen av denne måneden, nærmere bestemt 4.desember feira vi mamman min med brask og bram. De fleste av mamma sine familiemedlemmer var der, og vi koste oss, barn og unge. Bursdag

Dessverre rakk jeg ikke å bli ferdig med min helt spesielle gave, men håper at jeg får den ferdig snart, og at den faller i smak. ELSKER DEG MAMMAN MIN!

 

Det nærmer seg jul, og som alle andre er jeg heller stresset over å få huset i stand. Jeg kan nå herved si meg fornøyd. Tilbake står bare konfekten og mintplettene som er planlagt å lage. Huset er noen lunde rent og ryddig, så bra som det kan bli med to villbasser i hus. Vi har hatt juleverksted både vi tre alene, og sammen med Marie og Natalie.PB268579

PB278807Siste helga i november tok vi en helaften med overnatting inne hos Marie. Vi lagde julemenn, som ble fantastisk gode, og etter barna var lagt, koste vi oss med et glass vin. Kvelden ble fort sen... Dagen etter malte vi nisser og annen pynt. Et riktig så godt juleverksted, med alt som hører til. Det skal sies, ungene sovne ikke før etter tolv..PB268593PB278809

Noen dager senere heiv vi oss sammen igjen og lagde trolldeigfigurer. Tross mye krangling mellom ungene, så tror jeg de koste seg. PB309041

Vi har vært rundt på en del besøk… Litt tull og tøys med morfar og mat med mormor. Var å hilste på Isak igjen, og det var første gang Tuva fikk se han.. Kjempestolt “søskenbarn”! Ask fikk jammen sitte litt i armkroken til farfar også…

besøk november

Vi har vært på danseoppvisning, hvor Tuva og Natalie skulle vise hva de hadde lært.. Nissen kom til og med… sammen med en kloning! Heheh… Jeg har hatt tupperkveld her hjemme, hvor vi koste oss med god mat og barna. Kjempekoslig ettermiddag, som absolutt frister til gjentakelse!

andre happenings

Og selvfølgelig hatt tid til masse kos også…PC029277

I går lagde vi flere julemenn, som vi var tenkt å sette på bordet i morgen ettermiddag, for de som villemåtte ta titten.. Som vanlig; kjempegode! Vi lagde ferdig siste juledillet vårt, og Tuva pakket inn alle hun skal gi bort i julegave. Dagen i dag har bydd på problemer… Vi hadde bestemt oss for at på lørdag skulle vi sette opp pepperkakehus og pynte det, siden det var lørdag, så vi kunne spise litt av snopen mens vi pynta. God ide! Men pepperkakehuset var i en del biter, og smarte meg skulle være sta å ha smelta sukker som lim… Jeg las på nettet at varmt sukker lagde stygge brannsår… Vel… Jeg klarte, og ikke bare en gang, men TO ganger!!! å brenne meg på hånda. Men ikke pokker om jeg gir meg.. Huset står, og hva tror du skjer? Jo, det knekker! Nå ga jeg opp og dro til butikken å skaffa nytt sett. Sjekka selvfølgelig inni eska før jeg kjøpte den, og joda, det så helt ut. Denne gangen hadde jeg sikra meg og kjøpt oppvaskhansker.. Lurt.. Fikk til slutt opp saken, men det kjentes godt selv og jeg hadde hansker på. Moralen er… Ta forhåndsregler, ta med en som kan det, og sett deg ned å se på..

Enjoy…

søndag 5. desember 2010

Trans Siberian Orchestra

Kom i julestemning med dette vakre lysshowet, med melodi fra TRANS SIBERIAN ORCHESTRA!
Elsker denne musikken, og anbefaler alle å sjekke ut!

Cherry on Top award

Jeg har vært så heldig å få en pris, av godeste, snilleste Monica. Takker og bukker for å ha fått en award, det er faktisk min første! Monica er den som er mest innom bloggen og kommenterer, og det koslig å få høre at bloggen min blir verdsatt av noen.

cherryontop_thumb[2]
Med denne prisen følger det også med noen oppgaver, og her er de…
1. Takk den du har fått awarden fra.
2. Kopier prismerket til bloggen din.
3. Fortell 3 ting du liker å gjøre.
4. Send prisen til 5 stk, som du mener fortjener det
Jeg liker å jobbe med kreative ting, alene eller med andre. Fantasien stopper aldri…
Jeg liker rolige kvelder med tente lys, spesiellt nå på mørketida.
Jeg ELSKER familien min!!! Rødt hjerte

Jeg vil gjerne sende den videre til…
Monica Leite, fordi hun har stått på lenge, og vært røykfri en stund nå, uten problem. Hun skriver om daglige ting, og turene hun har tatt i det siste. Ei skikkelig sporty mor! Kjempe stolt av deg Monica, du fortjene kun det beste!
Tina Moum, fordi hun er en kjempedyktig kunstner, for det første. Hun har også egen hjemmeside… Hun har gode matoppskrifter, en god familie og jeg tror hun kommer til å nå langt, bare hun vil! Stå på!
Linn, min kjære svigerinne som jeg elsker så høyt! Et virkelig sterkt menneskebarn, som deler mye med oss på bloggen sin! Et vakkert menneske tvers igjennom, og en evig god venninne! Lots of love…
Heidi J. S. , fordi hun er en kjempedyktig kunstner, som deler tanker og ideer på bloggen sin. Den eneste dama jeg har treft som er nokså lik meg, tror jeg. Har dessverre ikke blitt så godt kjent enda, men håper det kan ordne seg etterhvert!
Anne, som deler mye fra hverdagen med oss. Alt fra familieliv, interiør og andre kreative innspill. En virkelig inspirasjon for alle ildsjeler der ute, og en veldig koslig blogg å følge.

Da får dere følge på jenter! Flinke er dere ALLE sammen! Rødt hjerte

torsdag 2. desember 2010

Micro Gourmet

Nå begynner det å bli en stund siden sist, og i dag har jeg planer om å skrive litt for dere. Men aller først vil jeg gi dere alle en anbefaling!
Jeg har gått til innkjøp av Tupperware sin MicroGourmet, og synes personlig at dette er det beste kjøkkenredskapet jeg noen sinne har brukt penger på.


Dette er en sak som damper mat i mocroen. Den er laget av et tykt materiale som stenger ute alle de "stygge" microstrålene.  Selv bruker jeg den nesten hver dag, være seg det er til grønnsaker, eller kylling. Har ennå ingen å prøve fisk, men det er selvfølgelig ingen grenser for hva man kan eksprimentere med. Maten blir helt nydelig i denne, og om du er like dårlig på kjøkkenet som meg, så er den perfekt. Her er det ingenting som brenner seg fast i bunnen, og fordi den er laget av plast er den kjempelett å vaske!

Og selvfølgelig får du kjøpt den av meg! ;) Holder party de to kommende søndagene, og vil da vise denne ved å lage noe godt til de som kommer! Nam Nam!!!

lørdag 13. november 2010

Hvor ble jeg av?

Som vanlig har dagene vært hektiske, og denne jenta har ikke tatt seg tid til noe blogging. Dårlige greier.. Men nå kommer i allefall oppdateringen.

På mandag fikk vi endelig treffe verdens skjønneste lille Isak! Rødt hjertePB087991

isak 211

Han sov stort sett hele tiden, men med så små er det en hærlighet i seg selv! Ask var ganske facinert over den lille babyen, og ville klappe på han, hver gang han fikk muligheten.

I gave hadde vi ordnet med en babycake, som blant annet besto i håndklær, vaskekluter, sokker, bodyer og såpe. Den nybakte moren ble så gla for gaven, at den ikke kunne åpnes før mannen hadde sett. Om jeg får si det selv, så var jeg ganske fornøyd med den!

PB087980

Ellers har dagene flydd avgårde. På onsdag holdt jeg Tupperware Party hos Heidi. Det var kjempekoslig å endelig få treffe henne, og ikke minst se alle de skjønne små… Babymøter frister absolutt til gjentakelse! Moro å se hvordan de forskjellige barna er i forhold til hverandre.

Julen nærmer seg med stormskritt… Til nå er jeg ferdig med tre julegaver, og jeg har fått gjort ferdig litt av det som står på “to-do” lista mi, men langt fra ferdig. Det er jo bare to uker til første advent, så en må vel få ræva i gir å få i stand til juletida. Til neste helg blir det moatur med full julegaveshopping. Gleder meg til å få gjort ferdig noe! Inntil da får jeg holde meg i nakkeskinnet og vente tålmodig.

Har du kommet langt med juleforberedelsene?

torsdag 4. november 2010

Etterlysning?

Jeg har blitt etterlyst, og det har blitt ment at jeg har blogga litt for lite i det siste. Det har seg jo sånn at jeg har en smule tørke. Klart, jeg har jo ting å skrive om, men formuleringene mine er ikke som de skal for tiden. Den kreative siden av meg har tatt ferie for øyeblikket, og dermed faller alt sammen, rundt meg. Da snakker jeg om hjemmet…

Dagene har gått i samme trulten. Stå opp, kjøre Tuva til skolen, spise frokost, legge Ask, rydde/sløve, leke og tøyse, hente Tuva, middag, kos og leggings. Bortsett fra det har vi jo vært på moa og fått kjøpt noen julegaver.

I helga var vi jo hos mamma, for å feire dagen til lillesøstra mi. Dårlige storesøstra som jeg er blogga jeg ikke om bursdagen hennes heller. Here goes!

GRATULERER MED overstått

12-ÅRS DAG!!!

29503_128289927195844_100000445122816_239973_3096775_n

VERDENS BESTE LILLESØSTER!

Der fikk vi også treft igjen oldemor og oldefar. Det var kjempefint, de har ikke sett Ask siden i sommer, så jeg tror det var stas for de også. Fikk tatt noen koslige bilder av gamlefar og lillemann Rødt hjerte HÆRLIG!

PA307806

 

PA307822

Lite bilder har blitt tatt de siste dagene, men det kan fortelles at vi har vært på Moa, to dager på rad. I går sammen med mamma og co. Var koslig å trille rundt å kikke på moa. Lenge siden jeg har vært på shopping med mamman min. Nå er to og en halv julegave i boks, men det er fortsatt lang vei igjen før vi er i boks.

Som sagt står kreativiteten på hold, men jeg holder på med bursdagsgave til min mor og svigermor. De skal etter planen være klare om en tre ukers tid… Treig som jeg er, blir det spennende å se om jeg kommer i havn! Opp på dette skal jeg lage en fin gave til min kjære. Den har jeg ikke begynt på, men den bør også være klar innen tre uker. I kveld skal jeg hive meg rundt å få gjort noe. Mammas bilde er snart ferdig, og svigermors er klart for neste lag. Man må nesten få gjort noe snart, men helgen er nær, og den skal jeg bruke godt. Dessverre så er været også veldig grått ute, og lyssky som jeg er, har jeg ikke så mye lamper i hus, dermed er det litt mørkt, med tanke på fargevalg i maleriene… Vi krysser fingre for at det blir bra likevel!

Nå må jeg få stelt litt i hjemmet, mens lillemann fortsatt sover. Hvis dere er heldige så blogger jeg innom før helga inntreffer!

***Lots of kisses***

søndag 31. oktober 2010

Hope

PA317831

fredag 29. oktober 2010

Uken som gikk

Det har vært en hektisk uke, ikke en dag har gått uten vi har hatt noe å gjøre.

PA267728

På mandag våknet vi til en utrolig soloppgang, og etter Tuva var kjørt til skolen dro vi en tur på Moa. Der møtte vi Monica for en kaffi, og en bolle til lillemann... Ask koste seg, snakka og lo mye. En skikkelig go`gutt! Vi fikk også vært sammen med farmor, og Ask fikk hilse på grandtante og grandonkel, som forøvrig var kjempekoslige!

Vi tok første trilletur, på lang tid, på tirsdag. Jeg pakket inn Ask med lue, skjerf og votter. Jammen ble han ikke skjønn i det nye settet sitt.

PA267747

Vi tok turen innom gavebutikken i stan, og kjøpte en ball til lillemann. Det var stas, og han ble fort nyskjerrig på den fargerike kula.

PA277783

På onsdag var det tid for 8 mnd kontroll. Gutten var blitt 70 cam og 9,5 kg. En perfekt gutt, som imponerte helsesøster med motorikken sin! Du kan tro mamma ble stolt! Etter sjekken tok vi oss en tur på Moa igjen. Mest fordi mor i huset kjeda seg. Jeg fikk endelig kjøpt inn maling til bilder jeg holder på med. Nå skal det bli… I det vi var på vei til å dra traff vi tilfeldigvis farmor, som var på sosial visitt på jobben. Sammen med henne tok vi turen på kafe og ble spandert på middag. Snill svigermor, må dere skjønne! Etter litt shopping vendte vi hjemover, og henta storesøster på skolen. Resten av dagen gikk bort i fjas (som vanlig).

Torsdag var dagen vi hadde venta en stund på. Det var tid for teammøte på Skodje. Det var kjempetrivelig å endelig møte teamlederen vår, og vi koste oss med en kjempegod kyllingsalat, selvfølgelig laget med TW!

Vel hjemme var det å vente i spenning, for jeg hadde nemlig fått vite en stor hemmlighet! Linn, min svigerinne var klar for fødsel, og da var det bare å vente på at den lille sjarmøren var kommet til verden. Seeent på ettermiddagen ringte telefonen, Linn og Pål hadde endelig fått møte gutten sin!!! Stor gutt på over 4 kg og 52 cm lang, en kjempenydelig, velskapt liten guttefnutt! Tante GLEDER seg til å treffe den lille nykommeren.

67566_10150294378505584_644320583_15528863_1307196_n

SÅ UTROLIG VAKKER, og kjempelik Linn! Hehe…

Gratulerer nok en gang med den nyyydelige prinsen!!!

I dag tok vi turen til Fiksdalen. Lillesøsteren min har bursdag på mandag, og skal feire i morga. Da blir det kake!

Bilderas fra dagen…

PA297790

Ask sier tittei!

PA297797

Ask sammen med tantene…

Så måtte jo Tuva også få bli med, her sammen med en av Emma sine venninner.

PA297798

 

Ellers har dagene blitt brukt på mye lek og moro, for Ask og min sin del i allefall… To tenner har trengt seg gjennom gommene, og flere skal det bli. Pinen til tross så har han vært i kjempehumør, og Tuva viser seg stadig flinkere og flinkere. Koser meg sammen med mine to små stoltheter! Savnet etter mannen henger stadig etter, men om ikke lenge er han her hos oss igjen.

Love you baby!

Det var vel det… Skribler vel innom en dag i nær fremtid. Inntil da; Adios, Ciao, Adjø og Auf Wiedersehen…

Caroline

søndag 24. oktober 2010

Husfruen

Mannen er dratt for denne gang, og jeg har atter blitt satt på en prøve. Jeg skal alene ta meg av hus, to katter og våre to vakre barn!

Det har gått ganske så greit siden han dro. Vi har hatt nok å henge fingrene i for å si det sånn. Ungene har vært kjempegode og snille, ikke noe er bedre enn det!!!

Vi har vært fryktelige sosiale, og jeg tror ikke jeg har vært ensom en eneste dag. “Kort fortalt”…

PA217699

På torsdag sto vi opp tidlig, for å kjøre min kjære på flyplassen, etter kort farvell vendte vi snuten hjemover, hvor Tuva skulle på skole og Ask og jeg hjem. Vi lekte og koste oss inne i varmen, mens vi tittet ut på snøen som dalte. Tror Ask syns det var kjempespennende, for han sto lenge i karmen og så på. Etter Tuva var ferdig på skolen tok vi turen inn til Åshild og Sandra. Jeg skulle legge opp gardiner for min kjære tante, så hele ettermiddagen ble tilbragt der. På kvelden var jeg så heldig at Fride stakk turen innom for litt prat. Koslig å se henne igjen, det har vært en stund siden sist, og jeg håper det ikke blir like lenge til neste gang!

Jeg tulla vekk fredagen, Ask og jeg lekte og bare kosa oss! På ettermiddagen fikk vi besøk av Natalie og Marie. Ungene koste seg, så på film og spiste kveldsmat sammen, før Natalie dro hjem.

PA237710

Lørdagen var den store sosiale dagen! Vi dro ut på tur, og målet var Skodje. Der besøkte vi Monica, Casper og Melissa. Det var som vanlig mas og kaffekos… Tuva og Melissa tegna litt mens Ask utforsket leketeltet. Mens vi var på Skodje, slo vi like godt to fluer i en smekk og besøkte Silje, Isabelle og Amanda. Det var en god stund siden Amanda og Tuva hadde treft hverandre, så jeg vet ikke helt om de husker hverandre… De hadde det i allefall kjempegøy, med sin felles prompehumor. Ask skulle jo selvfølgelig snoke litt her også, og jammen skulle han ikke vise muskler oppå det hele! Han satt å løftet på Isabelle sin vippestol, og storkoste seg i glansen. Fikk jo holdt litt i hånda hennes også…

PA237720

Vi kom oss hjem før det ble mørkt, og til kvelds ble det pizza! Vi rigga oss til nede i kjelleren, alle tre, og så på barneTV, mens maten ble fortært. Etterpå spiste vi selvfølgelig lørdagsgodt! Etter ungene var godt i seng, fikk jeg besøk av Marie. Vi snakket om løst og fast, og det var kjempekos, å ta igjen litt jenteprat!

PA247723

I dag var vi invitert på middag hos Marie og Ronny. Herren i huset disket opp med hærlig kylling m/ tilbehør ala Ronny! Var kjempegodt! MmmmmMMMmmm…

Jo… Det var vel det?! Nå får man bare håpe at de kommende dagene går like bra…

***drømmer fine drømmer***

mandag 18. oktober 2010

Nye rutiner

Dagene blir ikke som de har vært fremover. Jeg skal kjempe meg gjennom vinteren, med tente lys, og forhåpentligvis økt kreativitet. Bøker skal leses ut, samtidig skal jeg få hjulene til å gå.
Og, ja... Det skal jeg klare helt alene.

snøskuff fra Jula, selvfølgelig...

Må ha meg kjempesnøskuff til vinteren, og stoff til å sy stormpose...
Har egentlig lyst å gå mer trilleturer, til tross for været. Litt deilig å komme hjem, så en kan tørke som ei våt katte foran ovnen. Men lillemann må jo være tørr og god inne i vogna..

Håper på flere Tupperware Party fremover, BARE Å TA KONTAKT OM DU ØNSKER PARTY!
Skal prøve å være mer sosial, og komme meg mer ut. Har vel noen besøk jeg skulle tatt igjen.

Bilder må gjøres ferdige, og ingenting nytt skal friste mine tanker, før alt er gjort. Har en plan om å være àjour når jula kommer. Da skal alt påbegynt være ferdig, så det slipper å ta opp plass på stue og kontor.
Nå ser det mer ut som ei bombe har slått ned...

Om en uke eller to... Da begynner ting å skje, får vi håpe...
Og etterhvert som snøen finner sin plass på bakken, så finner jeg min plass i hjemmet.

lørdag 9. oktober 2010

Nivea Visage

Jeg har begynt å bli gammel. Ja, du hører det fra meg. En innrømmelse. Man må vel se slaget tapt å skjønne at man er nærmere 30 enn 20. I den anledning har jeg gått til innkjøp av rynkekrem. Ja, du hørte riktig. Jeg har dessverre en stor fobi mot å bli eldre, så rynker er litt nedtur for meg. Gikk til innkjøp av en ganske rimelig ansiktskrem Nivea Visage Q10 Plus, wrinkle control. Jeg snakker om nattkremen...


Om kvelden på vei til senga smører jeg den i ansiktet OG på hendene. Jeg hørte en gang, at folk har for vane å glemme å smøre hals og hender, da desse også er utsatt for mye forurensing, og også vil eldes raskere enn resten av de beskyttede delene av kroppen. Nå skal ikke jeg skryte på meg rynkete hender, for det har jeg ikke, men man smører seg jo for å forhindre, først og fremst.
Av dette lærte jeg en ting! Dette er den mest effektive håndkremen jeg har vært borti, og selv etter en dag med mye vann på hendene, er de myke og fuktige. Jeg har alltid vært plaget av tørre hender, så håndkremer har jeg prøvd flust av. Ingen har hatt samme effekt som denne rynkekremen.
Den er absolutt til å anbefale! Når hendene blir så myke og gode, så må jo kremen funke like godt på ansiktet, eller hva!? Love it! Kommer nok til å fortsette å kjøpe denne kremen fremover til jeg blir gammel og grå!

Har du prøvd denne, hva er din mening, i så tilfelle?

tirsdag 5. oktober 2010

I`m in love!!!

Jeg har funnet de vakreste skoene ever!!! Sexy, feminine og unike! Love it!!!
Jeg skal gå til innkjøp av MINST ett par, og må innrømme det kribler godt i fingrene etter å kjøpe ett akkurat nå. (dessverre er kontoen tom... hm... What to doo?) 
Kunne lett byttet ut halvparten av mine nåværende par, med desse!!!

Leg Avenue ♥
 HER  finner du skjønnhetene, og mange andre skjønnheter også! Leg Avenue har også sin egen facebook side, som jeg selvfølgelig har blitt tilhenger av! Bli tilhenger du også, her!
These beauties steal my heart away!
Hva synes du?
 

søndag 3. oktober 2010

De siste tre uker


Det har vært stille på desse fronter i det siste.  Dagene har gått så alt for fort, og nå sitter man her og innser at det er tre uker siden jeg har gitt lyd fra meg inne på blogger. Nå skal det jo sies at Blogger har vært dritt i det siste, og jeg har gang på gang måtte gi opp å skrive. Håper det går denne gangen da...


Siden sist har vi, hele familien, vært i Molde å tatt bilde, jeg og Ask dro tilbake noen dager senere for å se på de, og velge hvilke vi ville ha. Der va jo utrolig mange fine bilde, også av Tuva i den fine svarte kjolen, og en liten hatt. Nå gikk jeg dessverre ikke til innkjøp av bilde av Tuva i , siden det i hovedsak var Ask som skulle fotograferes, men håper på å få ordnet et av de neste år, kanskje... Vurderer også om jeg skal få tatt noen bilder av ungene selv, så får jeg det akkurat som jeg vil...
Men anywho...

Ask storkoste seg på ferga da vi to dro alene over. Det var spennende å følge med på bølgene utenfor vinduet, og han ble rett sur, når jeg tok han vekk fra vinduet.
Vel fremme på fotostudioet endte valget på et søskenbilde i lyse toner og et bilde av Ask i farta. Litt skuffende var det at jeg ikke fikk bilde av de i finstasen, men men... sånn ble det da.



Ask har vært og besøkt Casper også, som forøvrig ble 1ÅR I DAG! Gratulerer så mye lille venn!!

Jeg fikk endelig sydd ferdig en av kjolene jeg har hatt liggende klar også. Tuva skulle i selskap og hadde lyst å prøve den, så jeg ble da "tvunget" til å gjøre den ferdig. Trodde et lite øyeblikk at den skulle bli helt forferdelig, men kom til slutt i havn, med en ganske så vellykket kjole.



Her sitter kidsa og koser seg med kveldsmat...
Ask har også fått seg egen tripp-trapp stol, så nå kan han sitte sammen med oss når vi spiser, Lille go`gutten...

Jeg har også blitt Tupperware konsulent, og har til nå ikke lyktes med mer enn et party og et salg, men men, man lever i troa og håper det ordner seg de kommende uker. Noen som vil ha partay? *Hint, hint*

 På trilletur...
Vi koste oss godt når sola var fremme forige uke, og vogna var i farten bortimot hver dag. Deilig å nyte kald høstluft, samtidig som man kjenner den løse varmen fra sola. Nå derimot kan det virke som sureværet har kommet igjen, og man undrer på om når man får se lysglimt igjen...


 Her skulle det da komme flere bilder, men blogger er... hm... dritt?! Får ikke lasta opp sånn som jeg vil... Tar det igjen...


Får sørge for å få inn desse bildene etterhvert. Dette var i allefall litt fra denne kanten...

onsdag 15. september 2010

Another update

Good Morning my fellow bloggers!!!
Tuva har tatt bilde av en trøtt mamma, denne morningen.

Som du sikkert har lagt merke til, så har jeg hatt litt bloggtørke i det siste, men etter noen utrolig flotte og koslige dager føler jeg det er på tide å fortelle litt.

Helgen var kjempekos, og jeg må innrømme at det er lenge siden jeg har kost meg sånn sammen med familien. 
På lørdag lagde Tom kjempegod pizza, som vi koste oss med, mens vi så barneTV... dvs Disney Channel og gamle klassikere, som fallt i smak både hos de små og store.  Ask sprang rundt i gåstolen sin, og utforska kjellerstua, som han så sjelden får besøke, og va helt i ekstase. Det var skikkelig koslig å ha hele min lille familie samlet i en så avslappet setting. 
(Jeg er vel ikke kjent for å slappe av så mye, alltid noe å dille med.)




M-J fyllte ett år på mandag - HIPP HURRA FOR ETTÅRINGEN!!! Og i den anledning så måtte jeg selvfølgelig lage et kort til han... Ble ganske fornøyd til slutt, selv om jeg godt kunne brukt enda sterkere farger, men som jeg sier.. Man tar hva man har! 


Nå har vi dessverre ikke fått overlevert gaven enda, så det blir en liten sniktitt, dette her..



I går var vi, Ask og jeg,  FOR FØRSTE gang å besøkte Olander og mamma Anne. Guttene hilste fint på hverandre, og fikk kjempa om lekene littegrann. 
Konsentrerte gutter
De var til og med så comfy at de holdt hverandre i hånda...
To skjønne gutter - Helt klart! (også i matching outfit)



I dag startet dagen tidlig... Før klokken sju, faktisk, og vi er vel ikke kjent for å være morgenfugler noen av oss.
Koselig morgen til tross, så er været guffent, og jeg savner å kunne varme kroppen i en bølge av varme stråler (les: fra vedovnen) 
Mangler jo ved jo! Satser på at vi får det i hus snart, for det finnes ikke noe mer koslig enn blandingen av kaffi- og fyringslukt når morgenene begynner å bli mørke! 
Mmmm... Nå er høsten her, og jeg har tenkt å kose meg så godt det lar seg gjøre!


Hvordan går du tiden i møte?

tirsdag 7. september 2010

Ask i farta!


Ask har lært å bevege seg, og trappegrinda har alt kommet opp. Ingen tvil om at han kommer seg dit han vil, og får tak i det han vil ha. Går alt for fort for mamman sin, dette her..

mandag 30. august 2010

Det var en gang...

Det var en gang at sola skinte, 
man kunne kjenne varmen helt inn til beinet.
Kjenne sildringen gjennom kroppen, 
og følelsen av yr.

Brått ble det borte,
kulden bredte seg utover, 
og det eneste man kan kjenne 
er de våte piskeslagene mot den bare huden..

Hvor skal dette ende?

fredag 27. august 2010

dada...

Da var den HELT ferdig, og jenta ser kjempeflott ut i den!

Litt tilgjort smil...  Lei av mammas paparazzi-virksomhet.. 

 I dag skal Tuva avgårde til mormor, og i kveld skal hun på bowling bursdag. Tror hun gleder seg fælt, men var litt skuffet over at hun MÅTTE på skole i dag. (Er jo vant til å ta seg fri når hun skal til momo) I den anledning lagde vi kort i går.. Hun ble veldig fornøyd selv, og ville helst beholde det for seg selv.

 Her skulle komme et bilde av innsiden, men det får vi ta igjen, 

siden blogger har bestemt seg for å være vrang i dag.....

 

Det var det for øyeblikket... Tar lang tid å blogge når bloggen ikke ønsker noen innlegg!

Populære innlegg