About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 29. mai 2010

Marie og Caroline

I forgårs var Marie og jeg en tur på moa, etter ungene var henta etter nok en skoledag.
Det var koslig å kunne ta seg en tur uten skrikende jenter, som maser om det ene og det andre. Ask Emilian var jo så klart med, men han satt/sov jo godt i bilstolen sin.
Mamma Caroline fikk jo kjøpt noe småtterier til de to små søte barna sine. Tuva fikk shorts og Ask Emilian fikk seg sko, cap, shorts/t-skjorte og en trøye. Alt handlet på SALG. (Ikke capen og skoa btw)


Etter en times shopping og vindusshopping satt vi oss ned og tok en kaffi og et stykke kake.  Jeg kjøpte ei RØD kake, som forsåvidt var god, men mektig kvalmende!


I går kveld var vi noe sporty, og tok en rask fjelltur. Det var tungt for kondisen, og det skal sies at vi ikke gikk helt til topps, men utsikten var ikke noe å utsette på i allefall.


Koselig tur, som absolutt skal gjentas!!!



Så må jeg jo selvfølgelig skryte litt av barna mine...
 Kan ikke la være å smile, når man våkner til dette ansiktet...

 Ask greier å holde leker selv, men kaster de fort når mamma kommer med kameraet!

Flink hjelper på kjøkkenet. Vi skal lage kaffi...


OGSÅ TENK PÅ DET DA!!!
Den lille jenta mi skal begynne på skolen!
Føles ikke lenge siden hun var liten hun også...

Jeg er en litt sliten, men LYKKELIG mamma..

Mist Design

Har vel ikke nevnt at jeg har fått meg butikk på Epla. Jeg har foreløpig bare to bilder til salgs, men regner med at det kommer mer fortløpende, etterhvert som jeg blir ferdig med det jeg holder på med. Har kommet halvveis på et baby-prosjekt (teppe+kanin), og jeg må si det blir veldig bra.


To bilder er også på kreasjons stadiet -Bare detaljer igjen. Så blir det vel å prøve seg på noen tepper til, og ikke minst gjøre ferdig gonken som jeg begynte på for lenge siden.
Det er ikke lett å ha hodet fullt av ideer!
Og med alt for få timer i døgnet, er det ikke rart at TTT-Ting Tar Tid.

Invitasjonene til navnefesten er på vei ut også, så om noen dager skal dere få se resultatet. Ble egentlig fornøyd, men kunne alltids ha putta på mer stash... Nå er de uansett ferdige. :p

Var å kjøpte meg permer til å begynne å scrappe i også... Har aldri vært noe særlig flink på det ,føler jeg selv, men tenkte å ha de liggende i tilfelle jeg føler for å lage noe av vår lille familie <3

Kreativiteten vil ingen ende ta....

onsdag 26. mai 2010

Gårsdagen og dagen i dag...


Fy så dagene renner avgårde. Glemmer jo helt å blogge også jo!
Dagene som har vært, har vært en opptur, og det har jo faktisk hendt noe...

I GÅR var jeg og trilla sammen med Vibeke og Benjamin. Det var forsåvidt en koselig tur, hadde det ikke øst ned med regn på vei hjemover, hadde den vært fabelaktig!
Dagen begynte med regn, men været lettnet, og lille meg trodde at faren var over, og kledde meg i tynn genser og collegejakke. Himmelen var jo egentlig veldig blå og fin. Møtte V. litt nedi her, og vi bestemte oss for at vi skulle jo gå en bra runde, når vi endelig hadde klart å treffes for å trille sammen. Vi rusla gjennom gatene, og sola varmet, men i det vi kom til det stykket hvor vi skulle vende snuten hjem, så grånet det over med mørke skyer, og vi gikk MOT regnværet. Vi skiltes der vi møttes, og vel hjemme så jeg ut som ei drukna katte.

Vel hjemme fikk jeg besøk av Fride og MJ. Det var som alltid koslig, munnen gikk i ett, og som vanlig ingen  pinlige tausheter. Fint å ha noen en kan snakke med i blant, om andre ting enn sminke og hår.

Tom var ikke hjemme, så jeg måtte belage meg på å trille å hente Tuva i barnehagen også, til tross for det ustabile været, men turen gikk fint. Kom til barnehagen, hvor alle barna skulle ta en titt nedi vogna, å se den om-snakka lillebroren. Skjønne barn altså... <3
Tuva ble med uten for mye tull, og sammen ruslet vi en tur ned i sentrum, hvor vi kjøpte noen pynte hjerter jeg så en annen dag.
De skal nok gjør seg fine, et passende sted på navnefesten.

Tuva og jeg tok oss en kjapp shoppingrunde, i Vika, og jeg handla inn materialer for å sy vognposer. Blir gøy! Ordnet også noen småting jeg manglet for å finpusse invitasjoner og bordkort, og siden jeg allerede var i hobbybutikken, fikk jeg lyst å lage armbånd.
Så mange perler og pynt!!! Falt jo selvfølgelig for fristelsen, så det ble bånd og noen sølvgrå hjerter.




I DAG var Tuva hjemme fra barnehagen. Hun var på skole i dag, for å hilse på faddere og andre som skal begynne i klassen hennes til høsten. Vi foreldrene var der en liten stund i begynnelsen, før vi ble sendt hjem for et par timer. Det var mange spente ansikter vi forlot, men jeg tror de hadde det kjempegøy!
I mens satt jeg og ei anna mor hjemme hos meg og pimpa kaffi og diskuterte ferie.

Sommerferien er planlagt og reservert! Deilig å slippe å tenke på noe, og bare suse dit man skal ute å tenke på ikke å ha plass å bo... Så i år blir det øy-ferie, Hunderfoss-ferie og Liseberg-tur. Da må man vel si seg fornøyd, og håpe på at det blir en fornøyelse for alle parter.

Klokka to var det på tide å hente kidsa på skolen, og Tuva var så heldig å få besøke Natalie. Der var hun til det var leggetid, og nå ligger hun forhåpentligvis og sover.

Lillebror har imponert i dag også. Han tok og holdt en leke bevisst, artig å se hvordan han utvikler seg! <3 Begynner å ble mer pratsom også. Du skulle bare visst hvor mye han har å fortelle enkelte ganger. Gullgutten!<3

Jojo, må vel legge inn bilde av armbåndet jeg ordna i sted... Ble egentlig fornøyd. Tror jeg skal prøve meg litt frem, og få til mange flotte bånd, med enda flottere perler!
Hva byr du?


Sorry dårlige bilder i dag,  alt kommer fra mobil denne gangen, men man overlever sikkert det også!

søndag 23. mai 2010

Tummytub

Tom og jeg snakka om hvor stor Ask Emilian har blitt for den badebaljen han bruker nå. Han sparker borti kantene, og smiler fra øre til øre, badegleden er fullstendig til stede.
Vi må finne på noe annet...

Da Tuva var liten kjøpte jeg en såkalt "Tummytub", og Tuva storkoste seg nedi den bøtta. Kompisen måtte til og med få prøve!

 (Dårlig bilde, grunnet dårlig kamera, 
men jenta likte seg godt nedi der)

Denne bøtta skal være veldig god å bruke på babyer (og kan egentlig brukes fra de er nyfødt, men undertegnede syns babyen er litt liten da..) og frem til de evt kan sitte selv. Bøtta gjør at barnet føler seg trygg, som ordet sier, fortsatt like trygg som i mammas mage, samt at den hjelper mot blant annet kolikk.

Kan vel kanskje bare kopiere det de har skrevet på sida si...

TummyTub® den originale et barnebad med en utforming som gir barnet følelsen av omslutning og trygghet. Den beste bademetode du kan tilby barnet i det første leveår. TummyTub® kan benyttes fra første dag. Den orginale TummyTub® benyttes ved stadig flere nyfødtenheter og barna stortrives i TummyTub® . Bruk av TummyTub® gir mange tilleggsfordeler. TummyTub® demper fødselsstress, roer ned barnet , lindre luftplager ved at barnet blir avspendt slik at luften "går". I tillegg vil et avspendt barn har lettere for å sovne, det tar lettere til seg næring. Barna elsker TummyTub® TummyTub Stool ®  Har tre funksjoner i et og samme produkt. Stolen har høyderegulering og oppbevaringsrom . Den kan benyttes som skammel, barnestol eller som stativ til TummyTub® . Skal du benytte den som stativ til TummyTub®  benytter du Cupen som følger med i settet , ta av lokket på stolen og bytt til TummyTub Cup` en.



Du kan også gå inn å sjekke ut litt selv, på DENNE siden.
Anbefales på det høyeste!!!

Fingerkløe

Helga har ikke akkurat brilljert med strålende vær, så den har stort sett gått med på å rydde og sortere litt rundt om i huset. Har et utall kasser med hobby artikkler, som jeg godt kunne tenkt meg å fått noe utav. Har så mange ideer at jeg aner ikke hvor jeg skal begynne.

Gleder meg STORT til stoffet jeg bestillte kommer. Blir gøy å sy litt fremover. Det er jo en del som står på planen der. Skal sy krypeteppe med tilhørende bamse, sy ferdig et skjørt jeg begynte på for flere år siden og ikke minst sy kjole til Tuva, som hun forhåpentligvis skal bruke på familiebildet vårt!

Ser for meg at det kan bli noen stilige bilder, alle stashet opp i svarte, flotte klær, i litt gammel type bilder. Jeg har også kjøpt en hatt, som Tuva skal ha på seg. LOVE IT!


Kjolen jeg skal sy blir i sort bomull, blonder og fløyel. Kanskje jeg lager en for salg også, om jeg får den til. Da gjerne i andre farger.

Kanskje jeg skal ta til å klippe ut noen mønster, å dille litt, hehe...
Fingrene trenger å ta til med noe...

Hvordan har helga di vært?

mandag 17. mai 2010

Nasjonaldagen

I det de siste timer renner ut av dagen, dukker solen opp, som for å beklage den ikke kunne tilbringe dagen med oss...

17.Mai... 
Hva skal man si? 
En helt alminnelig dag, egentlig.  
Fy, så anti-patriotisk av meg!

Dagen var helt grei den. Den første nasjonaldagen av mange, som Ask Emilian skal feire i løpet av sitt lange liv.
Må nok innrømme at vi er liltt kjedelig av oss, så jeg har egentlig ikke så mye å skryte av i dag.
Vi gikk ned i sentrum for å møte toget der (Spiste litt gatekjøkkenmat mens vi ventet), og tråkket frodig gjennom gatene, til samspillt korpsmusikk. Tuva var så heldig å få holde sløyfene i fanen til hennes barnehage. Kan tenke meg hun var stolt. Dessverre visste Tom lite av hvor vi var blitt av inne i det lange toget, så han har ikke fått med Tuva...

Været har vært veldig grått, og det fuktet til og med av ørsmå regndråper, i det vi kuttet toget og vendte nesa hjem.
 Elsklingene!

Alt i alt har det vært... En ganske normal dag.
Hvordan har din dag vært?

17.Mai 2010


Tuva og Ask gratulerer alle nordmenn på nasjonaldagen!
HIPP HIPP HURRA!

søndag 16. mai 2010

Tank Girl


Noen som husker Tank Girl? Syns å huske det var en veldig så underholdende film, på den tiden...
Men så er det pokker meg 16 år siden den kom ut, og jeg tror jeg var rundt 12-13 da jeg så den?! 
Føler man seg gammel??

 
Mulig den ikke hadde vært like underholdende i dag, men men...

lørdag 15. mai 2010

Dagene som gikk...

Det har vært tre flotte dager, jeg har virkelig nytt dem! Jeg føler selv at jeg har dratt nytte av de på best mulig måte...
På torsdag var vi som jeg skreiv på fjelltur, men det ble ikke helt sånn som planlagt. Vi rusla et godt stykke opp mot toppen, tok ei pause på ei flott utsikt, også førte veien videre hjemover, tydligvis. Barna ville jo selvfølgelig leke seg litt ogdå før vi dro ned igjen. Det var en koslig tur, selv om jeg kunne tenkt meg at vi gikk helt opp. Marie var helt enig, og det førte til at vi avtalte en tur, bare vi to, uten barn, i morgen Søndag. Gleder meg! Håper bare det går i boks, og at Marie ikke er alt for shabby form, hun er i bryllup i dag, skjønner dere. 
 NATALIE OG TUVA LEKER I TROLLSKOGEN

I går var Tuva og jeg på moa for å handle bursdagsgave til ei barnehage-venninne. Der møtte vi masse kjentfolk, og tok mamma og co, og Elisabeth, med oss hjem.
Elisabeth ble til langt på natt, og vi fikk snakket om mye -løst og fast, fortid og fremtid. 
Vi har ikke treft hverandre på en stund, så vi hadde mye å prate om, må du skjønne. 
Etter munndiarè til de grader og flere kanner kaffi tok vi farvel ca. klokken ett på natta.

I dag rakk jeg å vaske begge badene før klokka var blitt tolv. Jeg tok med meg vogna og fulgte Tuva til selskap, for så å dra ned på cafèen, hvor Fride satt å venta på meg. Like trivelig som alltid!
Vel hjemme hadde jeg rukket å hente Tuva (i bil denne gangen, skal ikke røle på meg noe...) handla på butikken og begynt på middag, OG vaska kjøkken- og stuegulv. Litt stolt av meg selv.. Kjedelig lørdagsmiddag kanskje, men vi spiste i allefall fiskegrateng. Hjemmelaget sådan, og det er jo ganske nam. 
Tom har laget kanelsnurrer i dag, som alt annet han lager var de himmelsk gode! Han er virkelig et naturtalent på kjøkkenet... KJÆRLEIK Han har rett og slett funnet en hobby han er god i!
BRØD SOM TOM BAKA FORLEDEN, 
DE BESTE HJEMMEBAKTE JEG HAR SMAKT

Ask Emilian har rukket å bli tre måneder nå. Tiden går fort, og gutten lærer mer og mer for hver dag. Det er så hærlig å kunne følge utviklingen hans, elsker han så utrolig høyt!
 
ASK EMILIAN ER EN SOSIAL KAR,
OG FØLGER IVRIG MED 
 
OG HAN LURER NOK PÅ HVA DET ER MAMMA STIKKER
OPP I ANSIKTET HANS I TIDE OG UTIDE 

Nå skal jeg bare nyte resten av kvelden sammen med min kjære, og kose meg.
Slenger med noen bilder fra dagene som gikk...

Ha en flott lørdag alle sammen! 

torsdag 13. mai 2010

Ut på tur aldri sur?

Folket har talt, selv om det bare var en stemme for, så sier avstemmingen at det heter ET jordbær.. Må vel si meg enig der.
Ny meningsmåling under konstruksjon.

Vel... Anyway...


I dag skal Tuva og jeg på jentetur sammen med Marie og Natalie. Vi skal opp i Trollskogen å kose oss med leker og kanskje grillings. Sola stråler ute, så det lover godt. Må likevel kle oss bra, siden hele stedet er dekket av store deler skygge, men koselig skal det nok bli uansett...
Guttene skal kose seg hjemme, satser på det.

Tom har fått smaken på kokkelering til de grader, og i går lagde han boller. Må ærlig si at det er de BESTE hjemmelagde bollene jeg har smakt! Et naturtalent uten like... Er veldig stolt over mannen min! <3
 

onsdag 12. mai 2010

Ask leker seg.



Nå har gutten fått teken på lekene sine. Jobber på som bare det,og det er selvfølgelig gøy å se hvor ivrig han kan være.

Men blir han venstrehendt?

mandag 10. mai 2010

Gaver til Linn...

Da har jeg bestillt stoff og div.andre ting som jeg trenger til å lage en gave til min kjære svigersøster. Gleder meg til å begynne på den! Har skikkelig troa på dette (som alt annet) Og jeg kommer til å lage en nummer to, som godt kan kjøpes. Hva det blir, får dere vente å se!
Fargene som er i pakken er lys rosa, rosa, grønn og turkis... Kanskje Linn ønsker seg noe annet også?! Tror nok hun vet hva jeg tenker på!

søndag 9. mai 2010

Bubbles

Nå har jeg endelig blitt ferdig med ett av mine mange bilder som jeg holder på meg. Denne gangen også veldig fornøyd, må jeg si. Føler at det er ferdig, meeen... Står det lenge nok ser jeg vel mer jeg kan gjøre på det, så det er vel best å bare få hengt det på veggen!

Er heller ikke sikker på om det burde vært stående? Kanskje det hadde vært noe?

lørdag 8. mai 2010

Jag är Djävulen..

Men for en vakker djevel...

 Ask med lua han fikk av "onkel" Thomas! 

fredag 7. mai 2010

Trilletur i sola

Det har vært to sinnsykt flotte dager, og jeg har benytta meg fullt ut, og gått lange turer rundt om her i strøket.
I går var det en smule grått, men været var alikevel lett, så Fride og jeg trilla kidsa rundt Vågneset. Det er ufattelig vakkert der, men må nok innrømme at det ble vel mye prat til å sjekke utsikten. Turen varte i allefall en stund, og jeg kjente det godt i kroppen når jeg entret hjemmet.

Deilig å kjenne at man har bevegd seg litt!

I dag møttes vi igjen, for en ny tur, og i dag gikk turen opp på en gård, hvor der var mange villsauer. Skjønne lam, mest i fargen sort med hvite flekker. En av de kunne godt ha blitt forvekslet med en dalmantiner. Med oss hadde vi brødskalker som vi fikk på butikken, og du kan tro det var kø for å få seg en beta.

 Sauer er fine dyr!

Vi avslutta turen med å hente Tuva i barnehagen, og hun trilla stolt hjemover.

Vel hjemme var det bare å kaste seg i dusjen, pakke på seg klær og dra til Moa for å treffe svigers for litt mat, og det var som vanlig kjempekos.

Nå er ungene i seng, den ene sover, mens den andre renner i gangene...
Ask gav meg et strålende smil i et ellers så trøtt ansikt før han lukket gluggene. Nå drømmer han forhåpentligvis mange fine drømmer.
Han ler i allefall ofte i søvne <3

Hva har du brukt denne vakre dagen til?

Populære innlegg