About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 6. februar 2011

Tårevåte låter

I løpet av livet dukker det opp låter som setter sterke følelser i sving, uten at man nødvendigvis har noen assosiasjoner som skulle gjøre at man føler sånn. En av de låtene som grep meg og fikk presset frem en tåre, første gang jeg hørte den, er sangen “Hurt” av Johnny Cash. Jeg er overhodet ikke noen Cash-fan, men dette er en av de sterkeste låtene jeg kjenner til!

 

Nå er det jo klart at om man virkelig lytter til tekstene, kan man jo kanskje assosiere seg likevel. Det er merkelig hva underbevisstheten plukker opp…

For å ta med flere låter som har gjort samme merkverdige oppstandelse for meg, så kan jeg ta med “Lamb of God” av MM.

“Dreamer” av Ozzy… (dårlig lyd)

Dette er noen få av de låtene som har satt preg på sjelen min, låter som betyr noe, låter som rører…

Har du noen låter som er ekstra meningsfylte for deg?

torsdag 3. februar 2011

Mental skrivesperre

Jo hva skal man si? Overskriften taler vel for seg…

Det er ikke mangel på opplevelser som gjør at det har vært nokså stille fra denne kanten, men heller mangelen på ord. De som kjenner meg vet hvor pertentlig jeg er med skrivinga, så uten rette ordene kan det like godt være det samme. Samtidig så har man jo to barn, hus og bil (som har vært på fiks to ganger nå!) så tiden blir knapp. Alle prosjektene mine går dessverre foran bloggingen.

Jeg har faktisk ikke skrevet noe siden jeg fortalte om mine nyttårsløfter, som jeg mer eller mindre har holdt. Må innrømme at godteriet har ikke akkurat lagt i fred på hylla, men synes selv at det alt i alt er okei. Foruten at jeg tar meg en hviledag i ny og ne, så trener jeg hver dag, og jeg nyter det.

For to uker siden var vi så uheldige å få magesyka, som antakelig alle har hatt til nå?! Dette var uken hvor jeg skulle være så effektiv, men den gang ei. Ikke før uken etter ble jeg ferdig med prosjektet, som jeg forøvrig har holdt på med siden oktober, ferdig. En vognpose til tantes lille Isak-gull!

166655_10150118904836183_634986182_8417328_827607_n

En kjempeflink Isak fikk vann på hodet sitt forige søndag, og vi var der å feiret sammen med resten av familien hans. Han fikk mange flotte gaver og kjempemye oppmerksomhet, selv om han sov seg gjennom halve selskapet. De fleste var nok å tok seg en titt nedi vogna, der han lå…

P1230390

Vi kom inn til dekket bord, med kjempe fine bordkort, de fleste ganske så personlige!

page

På menyen var det koldtbord, og kaker til dessert. En kjempeflott dåpskake lyste opp hele bordet, med bilde av nydelige Isak på.

P1230420

Jeg tror alle koste seg, det gjorde i allefall vi.

Tom var hjemme en svipp, og Ask var som vanliig i ekstase! Det er så hærlig å se at han elsker pappan sin så mye som han gjør. Kan begynne å tulle med pappa midt på natta.. De er så nydelige de to. Tuva var helt i ekstase, og var ivrig etter å vise Tom hvor flink hun har blitt til å lese. Og hun er imponerende! Leser på alt mulig, plakater, flasker ect. Rart å tenke på at lillejenta mi har blitt så stor…

Tuva har vært meget kreativ i det siste. Hun har samlet doruller en stund, for å lage penneboks. Syns den ble ganske så fin, og tror nok hun var fornøyd selv også.

page

Ask er også godt i farta. Han elsker å herje i sofaen, løfte på puter, og gjemme seg. Tøysekoppen!!!

ask

Så stor er han dog ikke, men hvorfor være stor når man er lykkelig som liten? På kontroll i går viste vekten 10 kg og 74 cm lang. Lille godgutten tok vaksine, og det var ikke populært! Bare 15 dager igjen til 1 årsdagen hans.

Forleden dag hadde vi daddy o på middag. Tror det var stas for store og små. Ask fikk prøve seg å spise selv. Litt rot ble det, men det er jo en del av læringen. Gøy var det i allefall!

middag

Det var litt oppdatering på denne fronten… Enjoy!

Så til neste gang… Adjø, Adios og Auf Wiedersehn…

Populære innlegg