About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 14. juni 2010

Utdrag fra helgen som var...

Jo, hva har denne helga gått med på?? 

Torsdag var jeg og Ask Emilian på moa for å handle noen sommerklær til barna. Sommeren har vel kommet, kanskje? Da trenger jo de små noen lettere klær.
Må innrømme jeg ikke har pakket ut sommerklær ennå, siden det ikke er lenge sola er her i gangen likevel. På moa skulle jeg møte mamma og søstrene, og de skulle besøke oss. Tuva fikk være med å overnatte hos Camilla, siden Emma også skulle det. Det var veldig stas. Sikker på at hun kosa seg!

På fredag gjorde vi ikke stort, egentlig. Tok livet med ro, og henta Tuva litt utpå dagen.

Lørdag tok vi turen på Lekeland. Tuva har vært så snill og grei i det siste, at vi syns hun fortjente å ha det litt gøy. Linn ble med oss, og mens Tuva var i lekebingen nesten hele tiden, fra vi kom til vi dro, satt vi voksne og Ask i Elias rommet. Det må sies at det var stappfullt der, og jeg som aldri har vært der før fikk jo stallsjokk. "Pleier det å være så fullt på lørdager?? Jaja, det kan godt være, det er jo da alle har fri?!" 
Fikk jo vite at de hadde hatt besøksrekord den dagen. Det tviler jeg ikke på, for det var ganske så skralt med sitteplasser.

På Søndag gikk turen til svigermor, for å ta en kaffi og planlegge litt til navnefesten. Det begynner å nærme seg. Gleder meg til å ordne og pynte... Vel hjemme ble det bading og legging av barna, før vi voksne kunne kose oss med popcorn og film; "Luftslottet som sprengtes".
Har hatt filmen en stund, men vi har ikke karret oss til å se den før nå. Må innrømme at det er så lenge siden jeg så de andre, at jeg ikke husker de noe særlig. Man får vel ta seg en maraton en kveld.

Ellers kan jeg ikke skryte på meg for mye aktivitet, bortsett fra de tingene jeg holder med på for tiden, et krabbeteppe med tilhørende tøykanin, noen kjoler, et skjørt, og noe annet småtterier. Det skotter ikke på fantasien om dagene. Huset ser jo ut deretter, men jeg skal vel ikke klage. 

 
En liten fotosession med kidsa. 
Ikke like enkelt å ha rede på to...

I går fikk jeg idèen om å lage bilde med føselsinfo på barna. Ble ganske fornøy om jeg får si det selv. Hvor de skal henge, vet vi ennå ikke, men uansett hvor det blir kommer de til å skinne!
Jojo... 
Hvordan har din helg vært?

0 om dette...:

Populære innlegg