About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 14. april 2010

Tatovering

Jeg har endelig kommet frem til at jeg skal ha en ny tatovering. Er dessverre ikke sikker på hva jeg skal gå for. Vet noen lunde hva jeg vil ha, men finner ikke noe som ligner det jeg har i hodet. Du kan vel tegne selv, du som er så flink, tenker du vel... Og jeg skal si deg! Jeg er perfeksjonist, og blir så å si aldri fornøyd med noe jeg selv har tegna. Dessverre... Men, er selvfølgelig åpen for forslag. Noen som er dyktig å tegne??

Jeg kunne tenkt meg en tatovering av Hel, gjerne som en succubus/huldre skikkelse -vakker, sexy og farlig. I stående stilling, høy og rank, da den skal plasseres på leggen.
Noe annet jeg også tenker litt på er en sleeve, men det kjipe med det er at jeg nok ikke får råd til hele nå, så det kan komme til å ta lang tid før den er ferdig -ERGO: man må i tilfelle finne ut hva man skal starte med?! Og da er det vel ikke en hemmelighet at den skal være i norrøn stil. Kanskje ulver?
Så var det de bukkene jeg har tenkt på å da... Nei, det skal ikke være enkelt å merke seg selv for livet!

Jeg får fortsette å lete, så stikker du kanskje i et lite tips!

Peace out!0 om dette...:

Populære innlegg