About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 22. april 2010

Linnepinn har bushdag!!

Hjernen fungerer ikke helt som den skal for tiden, ting går i surr og man kan si at ammetåka når tak i meg noen ganger, MEN!!!

I går skulle jeg jo egentlig blogge et viktig innlegg ;) Min kjære, allerbeste svigerinne fylte stort år i går, og dagen ble feiret sammen med svigermor og oss, på en restaurant i Spjelkavika. På menyen stod pupp, biff, biff, biff, pizza og pasta. Veldig god mat, vi ble alle gode og mette, og kjæreste Linn fikk en rakettis (som jeg spiste). Den syntes Linn og Tuva var litt skummel...

HIPP HIPP HURRA!!!

Til og med Ask hadde pyntet den trøtte lille kroppen sin, litt, for anledningen. (Han er jo oftest kledd i body og strømpebukse)


I dag har vi stort sett puslet rundt i huset. Ask og jeg var på kafe sammen med Fride og Max-Julian, og det var kos som vanlig.
Tuva skulle egentlig hentes tidlig i barnehagen siden vi skulle til Fiksdalen, men treig som vi er, kom vi oss en smule for seint av gårde. Alltid like trivelig å slarve sammen med mamma og co.
Hm.... ubrukelig hjerne å blogge fra i dag, så satser på mer hjerneceller i morga. Kanskje jeg klarer å komme med noe mer givende...0 om dette...:

Populære innlegg