About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 21. mars 2010

Trilletur

I dag våknet vi til strååålende vær, og det ble bestemt i det jeg slo opp øynene, at i dag skulle det trilles, vognpose eller ei. Tom fant frem sykkelen til Tuva, også fikk vi med oss Fride og MJ, så ruslet vi oss en tur rundt Vasset. En skikkelig herlig tur, på 1,5 time.
Som andre kanskje har fått med seg, så ble dette første trilletur, ute i naturen, for lille Ask, men mamma snakka seg selvfølgelig bort og glemte helt å ta bilde av gutten i vogna. Men det kommer en dag i morgen også, og da satser jeg på at det blir like fint vær, og enda en trilletur. Vognposen er straks klar også, trenger en liten vask, før jeg presser inn dyna, og syr igjen hullet. Da er det faktisk mulighet for å trille vogn med den nye posen! Jeeej! Veldig fornøyd med meg selv. Posen ble ikke akkurat som jeg håpet, men jeg blir jo aldri fornøyd -derfor konkluderer jeg det med at den er godtatt!

Så må jeg vel gripe fatt å ta min egen flause... Jeg er veldig gla i å kreere ting, hva den enn skulle være, men jeg tror jeg tok meg vann over hode ved å skrike ut om Gonkene. For jeg eier lite tekstiler å sy av, og lommeboka er slunken, så når det blir -har jeg ingen garantier for.

Kjøpte meg tre lerret i går, som sikkert kommer til å gå foran gonkene, samt at jeg har en sommerpose på gang også, så... Ja, man ser hva man klarer! En dag dukker de opp. En elefant, en ugle.. En busemann??? Hehe.. Jojo.. I morgen kommer bilde av både vognpose og en trillende gutt...

Nå skal jeg kose meg resten av kvelden, og kanskje gnikke litt på det første lerrete.

 Bye bye, til next time!

1 om dette...:

liba3011 sa...

så koselig dere har hat det i dag:)

Populære innlegg