About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 21. februar 2010

Verdens beste gullgutt!

På torsdagskvelden skjedde det. Caroline satt med hjertet i halsen og kjente på følelser som presset på. Skjelven i knærne pakket hun siste rest, før hun vekte sin kjære som hadde tatt seg en lur på sofaen.
"Tiden har kommet". Et par forvirrede øyner kikker tilbake.
"Hæ?"
"Vi må ringe føden, nå skjer det noe".
To lett skjelvende sjeler ringer. Først til føden, så til den blivende farmor. Klokken er tolv når de parkerer utenfor sykehuset. Sammen går de inn og opp til føden.
Observasjon ja... Den gang ei. 20 minutter var mer enn nok. Da var det ikke lenger noen antakelse. Det kom definitivt til å skje, og det snart.
Veien var ikke lang inn til fødestuen. Den kommende far, sikkert bekymret og spent, den kommende mor.. Vel, ja... Helt på trynet!
"Dette går fort", hører vi fra jordmor.
En halvtime senere var det overstått. Og på brystet lå en vakker liten skapning. Kjærlighetsbarnet til mor og far.
Verdens beste gullgutt!
Jeg er virkelig verdens heldigste! Tenk å ha en så vakker prins, ei så utrolig flott prinsesse og verdens herligste kjæreste, som gjorde opplevelsen fullkommen!
Elsker dere over ALT!

0 om dette...:

Populære innlegg