About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 2. september 2009

Gotisk Renessanse

Det er vel ikke ukjent for folk som kjenner meg, at jeg alltid har vært mektig svak for gotikk og alt ved det. Man finner ikke noen annen tidsepoke som er mer mystisk, men likevel storslått, enn Renessansen. Store skjørt, korsetter, blonder, fløyel, pipetter og brokadestoffer! Elsker det! Jeg tror nok at det er en sånn type kjole jeg kommer til å velge, når den store Dagen kommer. Jeg har alltid ønsket å være i besittelse av en kjole designet fra denne tidsepoken. Hadde man bare kunne leve sånn ennå! Tenk å kle seg i vakre, pragende klær hver eneste dag. Man kunne virkelig ha følt seg som en gudinne!
Jeg har funnet noen kjoler inspirert av Renessansen. Noen mer glamorøs enn andre, here goes!

Vil, sist men ikke minst anbefale en side for de som liker sånne vakre kjoler. HER har de et lite utvalg, selv om jeg personlig hadde ønsket færre hvite kjoler.

Until next time...

0 om dette...:

Populære innlegg