About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 11. mars 2009

Mye vil ha mer

I dag har vært en flott dag, sånn værmessig sett. På alle måter egentlig når jeg tenker meg om... Tom og jeg var på et lite bilderaid, noe som var godt for sjelen. Tror nok mannen kosa seg også, selv om han ble litt offer til tider. Fikk tatt noen utrolig flotte bilder, og andre mindre flotte bilder. Man prøver til man har det, eller hva?!

Tuva skulle egentlig på dans i dag, men jeg oppdaget til min forskrekkelse at det var karnevalsdag i dag, med kaffi og kake ect. Det kunne jo forsåvidt vært koselig det, men sånne ting byr meg dessverre i mot for tiden, så jeg måtte derfor kompansere med en liten rusletur. Da tok vi turen opp til hestene og kosa litt med en pusekatt som var der oppe. Hestene var jo dessverre bak et høyt gjerde, så fikk ikke akkurat utført planen med å mate de, (i frykt for at det skulle være strøm på det høye gjerdet). Men men, det ble jo en koselig liten rusletur da, på en liten time. Nå er jenta ute og synger og plukker blomster; snøklokker... Våren er endelig kommet kan det virke som! Når hun kommer inn blir det sofakos med Kung Fu Panda. Tuva and mommy!
Så blir det natta for baby, og ny sofakos med min elskede.
I mens står en stor stamp med klær, som skulle vært sammenlagt, og venter. Gosj!
Latskapen lenge leve, sier jeg bare.

0 om dette...:

Populære innlegg