About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 4. januar 2009

Jul og nytt år, og sånt.

Ja, så var det nye året begynt, og jeg har storkost meg de siste fjorten dagene.
Min kjære kom igjen fra havet uken før julaften, noe som alltid er like deilig. Jeg jobba frem til julaften, etter det ble det en uke fri til å gjøre hva jeg ville.

På lille julaften var vi hos min far, en forsmak på julaften kan man si, og julaften tilbragte Tuva, Tom og jeg kvelden her hjemme hos oss selv. Det ble en vellykket og kjempekoselig kveld, med god mat og åpning av pakker. Ellers i romjula var vi for det meste hjemme og koste oss, med ild i ovnen og tente lys.Nyttårsaften ble en utrolig koslig kveld det også. Fikk besøk av gode venner, som var her ut i de sene nattetimer.


Så til det nye året... Har jeg noen tanker om det? Ja, det har jeg vel. Jeg håper dette året bringer mange flere oppturer enn det forige gjorde, og jeg føler på meg at det kommer til å skje. Jeg tror nok at jeg har en spennende tid i møte, og jeg gleder meg. Nyttårsforsetter? Hm, jah, jeg har vel noen av de også, meeen... Jeg tror jeg holder de for meg selv.

0 om dette...:

Populære innlegg