About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 29. september 2008

Første dag er over.

Ja, da var første dag av turnusen ferdig, og Caroline er kjempetrøtt og sliten. Så trøtt, at det er fristende å ligge hjemme å sløve i hele morn... Tom ringte meg i sta med den sørgelige nyheten om at pcen hadde gått til helvete. Det syns jeg var skikkelig kjedelig, det er jo ennå uker til mannen kommer hjem! Hvem skal jeg nå snakke med når jeg venter på Tom? Jeg er ensom for tiden. Delvis irritert fordi jeg endelig føler meg så game på å få ferdig den lappen, men får ikke tak i kjørelæreren. Jeg er jo så flink å kjøre!!! Heheh... Har lyst å ta flere vakre bilder også... Hadde tenkt å få tatt et av Sulafjellet. Det blir sikkert lagt inn her, etterhvert. Kanskje Caro kan knipse noen i morn på fridagen sin!? Bytur og kamera.. Det må da være en god kombinasjon!!!

Blir vel ikke lenge til natta heller... Øynene holder på å falle ut!

søndag 28. september 2008

Nostalgisk søndag

Det er søndag, og merkverdig deilig vær ute. Sikkert kaldt, det er nesten så jeg føler vinteren på kroppen. Er nok ikke lenge igjen før det er hvitt ute, eller... Slapsete er vel det rette å si på disse kanter. Jeg føler meg litt nostalgisk i dag, også, uten at jeg helt vet hvorfor, men det har helt klart noe med været å gjøre. Minnene det bringer frem inne i kroppen...som jeg ikke vet hva er. Samtidig så begynner jeg også å få en følelse av voksen. Merkelig å høre fra en 25 åring kanskje, men sånn er det bare. Føles sånn ut når en får hus, jobb, barn. Det er en deilig følelse, og jeg er glad gullet mitt har vært med på å gi meg dette! Livet mitt har aldri vært så komplett før, eneste som egentlig mangler er lappen, og den er nok snart i boks den også. I`m so happy I could cry! Endelig skal jeg få det som jeg motvillig har kjempet for i mange år! Og når Tom kommer hjem, så er alt som det skal være. Ser frem til det!

torsdag 25. september 2008

Stille dag

I dag var jeg på jobb i tre og en halv time! Woooh, steikje lenge du! Men det var jo helt greit. Ble ganske trøtt av å stå der å kope, men tråkka litt rundt i butikken i dag, hjalp kunder osv. Tiden minsker også, til Tom kommer hjem. Gleder meg... Blir en spennende tid i møte fremover!
Tankene surrer og går hele tiden.. Jobb---drømmer... Klarer ikke fokusere på ting som burde gjøres her i hjemmet. Men skal prøve å bli àjour i helga. Må få prøvd å besøke dagmamman en liten tur også. Kanskje jeg får med meg Helene som sjåfør, hihi... Blir koslig å få besøk av H i morga. Lenge siden sist vi hadde tid til å snakke leeeenge uten å bli forstyrra av ongane. Thihi.. Nei det blir koselig å komme litt i det sosiale systemet igjen!
Ja, da skal jeg stryke på noen navnelapper, så skal jeg slacke på soffan.

onsdag 24. september 2008

Jo, da satt jeg her igjen. I dag har jeg endelig funnet barnepike til min kjære Tuva. Det er deilig å slippe å tenke noe mer på det. I morgen kan jeg endelig sove lenge. Gleder meg! Håper bare at jeg får sove denne gangen da, og ikke våkner klokka sju! Jeg er i allefall trøtt i dag. Skal bli godt å sove. Må vel rekke å få besøkt Liv-Hilde i løpet av helgen med.. Det blir spennende.. Gøy å muligens endelig få noen med barn i omgangskretsen! Hun har tre unger, og den ene jenta hennes er et år eldre enn Tuva. KAn det bli noe bedre? Dette kommer til å gå så bra! Gleder med over dette altså! Endelig har livet begynt!

fredag 19. september 2008

Det ruller og går...

Joda, det er fredag og jeg våknet så alt for tidlig. Begynner ikke på jobb før 11,men når man har kommet inn i en rytme er det vel vanskelig å komme ut av den... Fikk snakket litt med Tom min da i allefall, før han skulle jobbe! Pluss at jeg for en gangs skyld rekker å lage meg kaffi og frokost! Mmmm, deilig!!!

På onsdag var det vip kveld på Jula, før vi åpnet for fullt på torsdag. Jeg var da så heldig å få første kunde i kassa! Det har vært et stress denne uken, men det kommer seg nok etterhvert som vi begynner på turnusen. Kroppen er enormt sliten etter mange timer på beina, så det blir godt å få tilbringe litt tid hjemme også. Det har ikke vært så mye av det i det siste. Tuva har vært borte i en uke snart, og jeg savner henne enormt. Det kommer til å bli så koselig å få henne hjem på lørdag. :) Vi skal vel egentlig ut på Julamiddag lørdag, meeen tror nok jeg ofrer den for lille gulljenta mi!

Så må jeg bare legge til her på slutten, at min kjære forlovede har overgått seg selv, og jeg er bare sååå rørt over det han har skrevet i bloggen sin! Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan være så heldig å ha så fantastiske mennesker rundt meg! De to, Tuva og Tom, betyr hele verden for meg! Ingen kan noen gang ta deres plass, for ingen verdsetter jeg mer enn de to! Elsker dere av hele mitt hjerte! Og jeg gleder meg til vi kan være sammen igjen!

mandag 15. september 2008

Stressful day...

I dag har det vært et mas og jag uten like... Rakk ikke ene bussen hjem, så jeg måtte løpe den andre i møte, men rakk den heldigvis. Så måtte jeg sende jenta mi vekk en dag før planlagt, så nå sitter jeg her aleine. Men i neste uke har jeg bestemt meg for å være hard, koste hva det koste vil.. Da blir det tidlig hjem på meg hver uke... eller så blir jeg arbeidsløs... Savner jenta mi enormt!
Men det har jo hendt en positiv ting i dag da! :) Har i allefall endelig fått vaskemaskin, etter lang tid med venting! Deilig å slippe å mase på andre, eller vaske for hånd! Aaah... Good!
Nå skal jeg bare sløve, kanskje ta meg et varmt bad? Hm... kjenner jeg meg selv så er jeg alt for oppgira til å gjøre det. Kanskje en annen dag...
Skal i allefall chille på sofaen! ;)

Populære innlegg